ostatné

Ako otvoriť podnik bez príloh

Ako otvoriť podnik bez príloh

Video: Majiteľ 4 luxusných podnikov: Nová prevádzka ťa vyjde aj pol milióna 2024, Júl

Video: Majiteľ 4 luxusných podnikov: Nová prevádzka ťa vyjde aj pol milióna 2024, Júl
Anonim

Mnohí z nás si často myslia, že keby mali peniaze, mohli by si založiť vlastné podnikanie a nepracovať v spoločnosti pre niekoho iného. Myšlienka, že podnikanie je „pre bohatých“, niečo drahé a neprístupné, je pevne v našich mysliach. Existujú však podnikateľské nápady, ktoré je možné realizovať bez investícií alebo s minimálnymi investíciami.

Image

Návod na použitie

1

Je celkom jednoduché otvoriť podnik bez investícií pre tých, ktorí majú „zlaté ruky“. Ak dokážete šiť dobre a mať šijací stroj, čoskoro budete mať úspech. Vaši zákazníci si budú kupovať textílie a doplnky sami, takže jediným odpadom je nákup spotrebného materiálu (nití). Neskôr si môžete otvoriť vlastné štúdio. A najprv môžu byť klientmi príbuzní a známi.

2

Mnohí z nás videli reklamy na metro „manžel na hodinu“. Ďalšou príležitosťou na otvorenie podniku bez investícií pre tých, ktorí vedia, ako pracovať s rukami, je stať sa takým „manželom na hodinu“, to znamená ísť k klientom, ktorí potrebujú malú prácu v domácnosti (nechty, náhrady, zavesenie). Všetky vaše výdavky sú nástroje. Určite ich aj tak máte. V budúcnosti môžete na hodinu otvoriť kanceláriu „manželov“.

3

Tí, ktorí sú dobre oboznámení s počítačmi a internetovými technológiami, môžu byť odporučení na vytváranie webových stránok pre spoločnosti a zapojenie sa do webdizajnu. Všetko záleží na tom, čo viete a čo sa vám páči. Vaša jediná investícia je počítač alebo laptop s potrebnými programami. Je žiaduce, samozrejme, inzerovať o sebe, ale najprv môžete nájsť zákazníkov ústami.

4

Ziskové podnikanie s takmer žiadnymi investíciami môže byť ukončené absolvovaním kaderníckej školy alebo diplomu v stylingu. Kto hovorí, že kaderník je ten jediný v kaderníctve? Nechajte svojich zákazníkov doma, plňte objednávky. To platí najmä pre tých, ktorí sa pripravujú na sviatky (napríklad svadba). Pre nevestu je pohodlnejšie zavolať kaderníkovi alebo kaderníkovi ako ísť do salónu. Podnikateľ v tomto prípade potrebuje iba nástroje a potrebné vlasové výrobky, kozmetiku.

5

Študenti môžu zorganizovať kurz a písanie esejí o obchodných písaniach. Tu je jedinou investíciou vlastná hlava. A samozrejme vytrvalosť, schopnosť navštevovať knižnice a pracovať s množstvom informácií.

6

Pre mnohých z nás je otvorenie podniku bez investícií skutočnou perspektívou. Nezabudnite však, že aby sa predišlo problémom s vládnymi orgánmi, stojí za to zaregistrovať DV. Náklady na to budú od 2000 rubľov.

vaše podnikanie bez veľkých investícií

Odporúčaná