ostatné

Ako zarobiť peniaze na YouTube v roku 2018?

Ako zarobiť peniaze na YouTube v roku 2018?

Video: Koľko reálne zarábajú YouTube kanály z reklamy 2024, Júl

Video: Koľko reálne zarábajú YouTube kanály z reklamy 2024, Júl
Anonim

Pokyny na speňažovanie v službe YouTube sa každý rok menia. Zarábanie peňazí na videách sa stalo neprístupnejším. Môžete však tiež zarobiť peniaze, ak splníte niektoré požiadavky.

Image

Návod na použitie

1

Prvý krok je najjednoduchší. Musíte iba súhlasiť s podmienkami partnerského programu YouTube začiarknutím políčka vedľa dohody.

Image

2

Ak sa chcete stať partnerom YouTube a zarábať peniaze na svojej práci, musíte svoj kanál prepojiť s pridruženým programom AdSense. Samotný „červeno-biely“ video hosting spravidla ponúka registráciu na túto službu. Ak to však z nejakého dôvodu neurobil, môžete sa zaregistrovať jednoduchým nájdením vo vyhľadávacom nástroji a po prejdení na stránku kliknutím na veľké zelené tlačidlo „Registrovať“. Na registráciu potrebujete iba telefónne číslo.

Image

3

Po úspešnom overení vášho účtu AdSense sa na e-mail, ktorý bol prepojený s vaším účtom, pošle schvaľovací list. Samotná kontrola trvá 1 - 2 dni.

Image

4

Videá, ktoré sú k dispozícii na kanáli, musia navyše zhromažďovať najmenej 4 000 pozretí mesačne a samotný kanál YouTube musí obsahovať najmenej tisíc odberateľov. Po splnení všetkých požiadaviek bude speňaženie automaticky dostupné o 1-2 týždne.

Image

Odporúčaná