obchodné

Vlastné podnikanie: ako otvoriť bez príloh

Vlastné podnikanie: ako otvoriť bez príloh

Video: Ako začať podnikať keď nemáte NIČ 2024, Júl

Video: Ako začať podnikať keď nemáte NIČ 2024, Júl
Anonim

Súkromné ​​spoločnosti zvyčajne patria do malej skupiny jednotlivcov alebo iných podnikov. Zahájenie podnikania zahŕňa získanie potrebného financovania, vytvorenie právneho základu podnikania a vykonanie všetkých krokov potrebných na dosiahnutie zisku.

Image

Návod na použitie

1

Vytvorte obchodný plán na otvorenie spoločnosti. Zahrňte informácie o produktoch, službách, marketingovom pláne, počiatočných nákladoch. Účelom podnikateľského plánu je vybrať základné princípy navrhovanej činnosti. To zahŕňa všetky úlohy, ktoré bude potrebné splniť pre úspešné fungovanie spoločnosti. Je to tiež užitočný dokument, ktorý možno použiť na získanie financovania od bánk alebo od súkromných investorov.

2

Získajte potrebné financovanie a uzavrite memorandum o pridružení medzi zakladateľmi spoločnosti a investormi. Táto dohoda by mala zahŕňať vlastníctvo a správu súkromnej spoločnosti. V prípade potreby schválite celkový počet akcií, zoznam akcionárov a podľa potreby ich distribuujte.

3

Zaregistrujte svoj názov spoločnosti. Vyplňte všetky potrebné dokumenty a predložte notárskej kancelárii. Spolu s dokumentmi bude často potrebné previesť registračný poplatok.

4

Vyberte si systém finančného účtovníctva. Minimálne budete musieť zvážiť problémy, ako sú veľké nákupy produktov, získanie komerčných pôžičiek a menovanie manažérov.

5

Preneste si ten správny priestor pre svoje podnikanie. Mal by sa nachádzať v priaznivej oblasti, aby ste mohli študovať potreby obyvateľstva a priemernú úroveň zárobkov. Získajte potrebné vybavenie. Nakúpte všetky potrebné spotrebiče a ďalšie výrobky, ktoré budete potrebovať na spustenie spoločnosti. Definujte minimum a zamerajte sa naň, ak je váš rozpočet obmedzený.

6

Založte firmu a otvorte svoju firmu. Začať s výrobou, zamestnávať zamestnancov a predávať tovar alebo služby. Vykonajte všetky úlohy potrebné na dosiahnutie zisku a rast vášho podnikania.

Odporúčaná