obchodné

11 miliónov milionárov detí, z ktorých sa majú učiť

11 miliónov milionárov detí, z ktorých sa majú učiť
Anonim

Existujú milionári, ktorí ešte nedokončili školu. Nejde o deti bohatých rodičov. Hovoríme o deťoch, ktoré si zarobili šťastie vlastnou prácou. Vedia, čo je podnikanie a ako zarobiť peniaze. Myšlienka začína v mladom veku.

Image

1 Christian Owens

Christian získal svoj prvý milión predtým, ako mu bolo 16 rokov. Od detstva, keď samostatne študoval webdizajn, založil svoju prvú spoločnosť v 14 rokoch. Potom začal rokovať s rôznymi výrobcami a distribútormi a ponúka im vlastný balík aplikácií pre Mac OS X, operačný systém vyrábaný spoločnosťou Apple. (Steve Jobs pre neho bol zdrojom motivácie a inšpirácie). Od tej doby priniesol Mac Bundle Box kresťanstvo milióny.

Lekcia: samozrejme musíte nasledovať svoju vášeň, ale najdôležitejšia vec je pomôcť ľuďom ušetriť peniaze. Nájdite spôsob, ako im ponúknuť niečo za nižšiu cenu.

2.Evan

Evan začal viesť svoj kanál EvanTube na YouTube, keď mal iba 8 rokov. Teraz vďaka svojmu kanálu zarába približne 1, 3 milióna dolárov ročne, s viac ako miliónom predplatiteľov. O čom hovorí vo svojich videách? O tom, čo ste si mysleli - o populárnych hračkách, detských videohrách - o všetkom, čo majú malé deti radi. Áno, môžete zbohatnúť hovorením o Lego, Minecraft a Angry Birds!

Lekcia: ak robíte to, čo máte radi a robíte to perfektne, potom môžete vytvoriť projekt v hodnote miliónov dolárov. Nie je to ľahké, ale vytrvalosť je to možné.

3 Cameron Johnson

Všetko sa začalo, keď Cameron začal vytvárať pozvánky na večere svojich rodičov. Čoskoro začal dostávať rozkazy od svojich priateľov a kolegov svojich rodičov. Ten chlap založil Cheers and Tears vo veku 14 rokov. Potom sa začal rozvíjať v oblasti softvéru a online reklamy, vďaka čomu sa stal milionárom v škole.

Lekcia: ak urobíte niečo dobre, môžete z toho urobiť niečo viac. Zvládnite nové odvetvia, skúste niečo nové. To všetko z vás urobí milionára.

4.Adam Hildreth

Adam sa stal milionárom v 16 rokoch a vytvoril sociálnu sieť pre mládež Dubit (populárnu vo Veľkej Británii). Potom, čo mu projekt priniesol úspech, založil službu Crisp, ktorá chráni deti pred votrelcami online. V roku 2004 bol Adam zaradený medzi 20 najbohatších tínedžerov vo Veľkej Británii.

Lekcia: niekedy je lepšie hľadať nápady v populárnych výklenkoch a niečo sami vytvoriť. Mali by ste tiež nájsť riešenia problémov, ktoré sa týkajú ľudí.

5 Leanna Archer

Leanna sa zaoberala plnením do fliaš a predajom vlastných rúžov ​​na vlasy, keď mala iba 9 rokov. Dievča dostala tajné recepty na varenie od svojej prababičky. Potom rozšírila svoju radu vlasových výrobkov na základe rovnakých receptov. Teraz spoločnosť Leanna prináša ročne vyše 100 000 dolárov a jej bohatstvo vyše 3 milióny dolárov. Založila tiež Leanna Archer Education Foundation, ktorej cieľom je uspokojiť základné potreby 200 haitských detí.

Lekcia: Keď uspejete a zarobíte veľa peňazí, nezabudnite im dať na dobré účely. Peniaze sú tiež nevyhnutnosťou na pomoc iným, tým, ktorí ich veľmi potrebujú.

6 Farhad Ashidwall

Vo veku 16 rokov založil Farhad marketingovú agentúru Rockstah Media, ktorá sa zaoberá vývojom webových stránok, reklamou a brandingom. Je nazývaný jedným z najsľubnejších podnikateľov našej doby. Keď bol Farhad požiadaný, aký bol úspech jeho projektu, mladý podnikateľ odpovedal: „Môj tím je základom mojej spoločnosti.“

Lekcia: Sami nemôžete robiť všetko. Budovanie silného profesionálneho tímu je nevyhnutné, ak chcete posunúť svoju firmu na ďalšiu úroveň.

7. Robert Nye

Robert zarobil viac ako 2 milióny dolárov za 2 týždne po vydaní svojej slávnej hry Bubble Ball. V tom čase mal chlapec iba 14 rokov. V súčasnosti bola stiahnutá viac ako 16 miliónov krát. Robert pokračuje vo vývoji nových herných aplikácií pre spoločnosť Nay Games. Bubble Ball zostáva jednou z najpopulárnejších hier v obchode Apple Store.

Lekcia: Niektorí ľudia môžu skutočne dosiahnuť okamžitý úspech. To by nemal byť váš cieľ, ale ak vytvoríte niečo dobré, úspech je nevyhnutný.

8.Nick Doluaillot

Nick predal svoju spoločnosť Summly, aby v roku 2013 vyhľadal gigantu Yahoo za 30 miliónov dolárov, čím sa stal jedným z najmladších milionárov na svete. Na základe Summly bol vydaný informačný bulletin Yahoo News Digest. Nick momentálne pracuje v Yahoo. Podľa denníka Wall Street Journal bol nazvaný „Inovátor roka“ a časopis Time Magazine ho zaradil na zoznam najvplyvnejších tínedžerov na svete. Chlapovi sa podarilo získať aj svojich partnerov v hongkonskom magnáte Lee Ka-Shina, ktorý financoval vývoj jeho nového vývoja.

Lekcia: vek nie je prekážkou. Nickovi sa aj napriek jeho veku podarilo získať financovanie od miliardára.

9.Mosaya Bridges

Mosaya založil ateliér na šitie motýlikov vo veku 9 rokov a čoskoro jeho podnikanie začalo prinášať 150 000 dolárov ročne. V súčasnosti má zamestnancov niekoľko zamestnancov. Stal sa hrdinom mnohých populárnych časopisov a podarilo sa mu zúčastniť sa slávnej americkej televíznej show Shark Tank. V súčasnosti malý podnikateľ pracuje na vytvorení vlastnej línie odevov.

Lekcia: Po úspešnom podnikaní neustále hľadajte nové spôsoby rozvoja a rozširovania.

10. Emil Motika

Emil začal podnikať kosenie trávnika, keď mal 9 rokov. Čoskoro ho priviedol na úplne novú úroveň. V 13 rokoch si požičal 8 000 dolárov a kúpil profesionálnu kosačku na trávu. V čase, keď založil svoju vlastnú spoločnosť Motycka Enterprises, mal 18 rokov. Po tom, čo v lete zarobil vyše 100 000 dolárov, podnik mu teraz prináša milióny.

Lekcia: ak niečo zaujmete, urobte to lepšie ako ostatní.

11. Sanjay a Shavran Kumaran

Keď mali bratia Kumaranovci 12 a 14 rokov, založili vlastnú hernú spoločnosť. Vlastnia niekoľko aplikácií a viac ako 35 000 používateľov ich už stiahlo. Vyvinula najobľúbenejšiu hru Catch Me Cop. Hlavný príjem pochádza z reklamy, pretože hry a aplikácie si môžete zadarmo stiahnuť. Teraz bratia navštevujú rôzne podujatia a hovoria na konferenciách.

Lekcia: Buďte lojálni k vášni a robte, čo dostanete.,

Odporúčaná