ostatné

Ako propagovať osobnú značku na Instagrame

Ako propagovať osobnú značku na Instagrame

Video: JAK VYBUDOVAT ZNAČKU NA INSTAGRAMU - ZeptejSeFilipa (63. díl) 2024, Júl

Video: JAK VYBUDOVAT ZNAČKU NA INSTAGRAMU - ZeptejSeFilipa (63. díl) 2024, Júl
Anonim

Instagram je jedným z najlepších nástrojov na propagáciu vášho účtu a je hriechom ho nepoužiť. Osobný účet (značka) sa propaguje za účelom predaja jeho služieb, tovaru, informácií, ako aj hľadania nových zákazníkov.

Image

Návod na použitie

1

Návrh stránky. Je lepšie uviesť osobnú značku na Instagrame vo forme mena a priezviska v latinke v stĺpci užívateľské meno. Do riadku popisu píšeme jasný a zrozumiteľný popis vašej činnosti. Je dôležité, aby ste tu písali spôsobom, ktorý zaujme čitateľov. Musíte tiež vložiť odkaz, na ktorý sa dá kliknúť, na svoj web alebo iný zdroj, kde sa používateľ bude môcť dozvedieť viac o produktoch, ktoré ponúkate. Motivačná fráza pred odkazom nebude zbytočná.

2

Content. Na Instagrame by to malo byť rôzne: motivačné príspevky, zábavné filmy, vaše odborné hodnotenia, videá, obrázky, kontrolné zoznamy. Píšte nielen o svojej firme, ale aj o svojom osobnom živote. Komunikujte s publikom kladením otázok. Nezabudnite na špeciálne symboly Instagramu. Optimálny počet príspevkov je 2 - 3 za deň.

3

Hashtag. Píšte iba svoje vlastné, nie najobľúbenejšie. Pri každom príspevku je asi 5 značiek hashtag, ktoré už nie sú potrebné.

4

Páči sa a predplatné. Vyhľadajte svoje cieľové publikum a rovnako ako ich fotografie sa prihláste na odber stránok. Tým sa zvýši aktivita a záujem o váš účet.

5

Komentáre. Môžete zanechať svoj názor na príspevky hlavných blogerov k vašej téme. Len nevyžiadajte spam, píšte čestne a zaujímavo, aby ste sa rozhodli navštíviť svoj účet a zistiť, čo tam je. Môžete písať komentáre s humorom, môžete vyvrátiť niečí názor. Nepíšte zbytočné frázy, ktoré volajú na vašu stránku. V opačnom prípade sa dostanete do spamu. Optimálna suma je 10 komentárov za deň na rôznych účtoch.

Užitočné rady

Podľa týchto jednoduchých pravidiel bude propagácia vašej osobnej značky na Instagrame rýchlejšia a efektívnejšia.

Odporúčaná