obchodné

3 chyby, ktoré zničia váš internetový obchod

3 chyby, ktoré zničia váš internetový obchod

Video: Ti, kteří dělají tyto 3 chyby nebudou NIKDY schopni šetřit PENÍZE! - Ramit Sethi 2024, Júl

Video: Ti, kteří dělají tyto 3 chyby nebudou NIKDY schopni šetřit PENÍZE! - Ramit Sethi 2024, Júl
Anonim

Pri vytváraní a rozvíjaní internetového obchodu po celú dobu jeho propagácie. Majiteľ stránok má záujem o získanie veľkého množstva zákazníkov a venuje tomu veľkú pozornosť. Bohužiaľ si však vôbec nemyslí, že existujú veci, ku ktorým je potrebné pristupovať s menej osobitnou horlivosťou. Vzhľadom na to, že sily sú nasmerované nesprávnym smerom, vznikajú chyby, ktoré od samého začiatku odsúdili obchodný projekt na neúspech.

Image

Keď chceme objaviť niečo vlastné, na myseľ príde veľa rôznych možností. Zachytia nás a nedávajú triezve hodnotenie situácie. Úplná absorpcia myšlienkou bráni triezvemu posúdeniu situácie a umožňuje spáchanie najdôležitejšej chyby na začiatku cesty. Toto je nesprávna voľba.

Ale stáva sa to inak. Výklenok je vybraný podľa všetkých potrebných kritérií, ale niečo sa pokazí. Vo väčšine prípadov je to kvôli napodobňovaniu spoločností, ktoré majú na trhu úplne opačné postavenie.

Nekopírujte iné spoločnosti. Pokúste sa nájsť svoju jedinečnosť. Opierajte sa o to a podnikajte správnym smerom podľa formátu, do ktorého sa vaša aktivita zmestí.

Pre malý internetový obchod sa nehodí to, čo používa veľký. Súhlasíte, že by bolo hlúpe, keby malý obchod s ručne vyrobeným príslušenstvom používal rovnaké spôsoby doručovania, aké používa spoločnosť Ozon. Alebo investujte do reklamy, ktorá je v porovnaní s konkurenciou úplne nad našimi prostriedkami.

Nestavajte do svojej spoločnosti nástroje, ktoré nie sú v tejto fáze vývoja praktické. To, čo je vhodné pre internetový obchod, nie je vhodné na predaj na internete.

Ďalšou chybou je nedbanlivá propagácia. Je rozdelená do niekoľkých podkategórií.

Prvým je cieľová skupina, ktorá bola omylom identifikovaná.

Druhý - keď dáte reklamu, v ktorej hovoríme o konkrétnom produkte, a priložíte odkaz na katalóg ako celok.

Image

Keď sa zákazník dostane do všeobecného katalógu s tovarom, bude najskôr zmätený, potom zatvorí stránku a vyhľadá potrebné tovaru v internetovom obchode iného konkurenta.

Najdôležitejšou chybou je, samozrejme, nízka kvalita vytvorenia stratégie na podporu a rozvoj podnikania.

Často sa stáva, že vedúci, ktorý sa sťažuje na svoje zamestnanie, preberie stratégiu, ktorú používajú konkurenti. „Líza“ stratégiu a potom sa čuduje, prečo to nefunguje.

K štúdiu tohto základného a najdôležitejšieho prvku úspešného podnikania je potrebné pristupovať so všetkou vážnosťou a zodpovednosťou. Úspech celého podniku bude závisieť od toho, čo vytvoríte.

Nikdy neberte prácu niekoho iného. Môžete nahliadnuť, vziať nejaký nápad, spracovať ho a dať niečo vlastné, nie to, čo používajú iní.

Ak dodržiavate tieto pravidlá od samého začiatku, mali by ste starostlivo premyslieť všetko a postupne si vytvárať cestu vývoja internetového obchodu. Že všetko, o čo sa usilujete, sa zrealizuje.

Odporúčaná