obchodné

Ako otvoriť výmenný kurz

Ako otvoriť výmenný kurz

Video: EDUPOP: Výmenný kurz 2024, Júl

Video: EDUPOP: Výmenný kurz 2024, Júl
Anonim

Ziskové podnikanie - zmeňte peniaze za peniaze. Podľa odborníkov priemerná zmenárenská kancelária generuje z 2 000 dolárov čistého príjmu mesačne. Aby však bolo toto podnikanie ziskové, je potrebné ho správne usporiadať.

Image

Budete potrebovať

  • - dohoda s bankou;

  • - priestory;

  • - personál;

  • - obežný majetok.

Návod na použitie

1

V súlade s právnymi predpismi Ruskej federácie môže byť zmenárenská kancelária otvorená výlučne úverovou inštitúciou. Preto musí jednotlivec podnik vopred získať podporu banky. Spravidla ide o inštitúcie stredného alebo malého formátu.

2

Potom pokračujte hľadaním priestorov. Nemalo by byť veľké, iba šesť metrov štvorcových, ale malo by byť na verejnom mieste. Je dobré, ak nájdete izbu v blízkosti hotela, hotela alebo veľkého nákupného centra. Uzatvorte lízing na dlhú dobu, pretože zmenárne vyplatia všetky investície a čistý zisk začnú až po roku.

3

Vybavte si izbu obrnenými dverami a oknom. Mala by existovať aj bezpečnostná, požiarna signalizácia a odsávací kryt. Okrem toho budete potrebovať počítač so softvérom (zvyčajne ho poskytuje banka), trezor, detektor rozpoznávania bankoviek a počítadlo bankoviek. Zmenáreň by mala byť vybavená aj informačným stojanom pre zákazníkov.

4

Ďalej sa zapojte do výberu personálu. Budete potrebovať dvoch pokladníkov a dvoch strážcov, ktorí budú pracovať podľa harmonogramu, napríklad dva za dva dni. Musíte plne dôverovať svojim zamestnancom, ale stále je lepšie konať na princípe „dôvery, ale overiť“. Vybavte svoj bod systémom video sledovania, pravidelne zabezpečujte nákupy.

5

Zmenárne zarábajú na rozdiele vo výmenných kurzoch. Preto na vykonávanie výmenných aktivít budete potrebovať hotovosť na jej predaj a kúpu. Pracovný kapitál by mal byť minimálne medzi pätnástimi a dvadsiatimi tisíc dolárov. Musia byť neustále na mieste a nie sú zhromažďovaní.

Odporúčaná