obchodné

Čo potrebujete na otvorenie vášho predajcu automobilov

Obsah:

Čo potrebujete na otvorenie vášho predajcu automobilov

Video: Čo treba urobiť, ak sa nedá otvoriť kapota vášho auta | AUTODOC 2024, Júl

Video: Čo treba urobiť, ak sa nedá otvoriť kapota vášho auta | AUTODOC 2024, Júl
Anonim

Hospodárska stabilita v krajine dáva podnikateľom príležitosť zamyslieť sa nad dlhodobými investíciami, ktoré by potenciálne mohli priniesť značné zisky. Medzi tieto druhy podnikania patrí najmä otvorenie predaja vozidiel na predaj nových automobilov.

Image

Napriek tomu, že automobilový trh v Rusku sa blíži k lepku, možno nájsť neobsadené miesto. To sa týka konkrétnej značky automobilu a regiónu jeho implementácie. Musíte však dôkladne preštudovať potenciálny trh, aby nedošlo k plytvaniu významnými investíciami a aby sa váš salón nezavrel kvôli neziskovosti.

Prvé kroky

Ak chcete otvoriť svoje obchodné zastúpenie, v prvom rade je potrebné zaregistrovať spoločnosť, zvoliť formu vlastníctva a kódy činnosti, zaregistrovať sa na daňovom úrade. Potom môžete začať rokovania s výrobcami automobilov. Majte na pamäti, že mnoho automobilových spoločností má na svojich predajcov pomerne prísne požiadavky a niektorí dokonca požadujú, aby sa v predajniach automobilov nachádzala iba ich značka. Umiestnenie vášho budúceho salónu, jeho oblasť, dizajn, dostupnosť doplnkových služieb, ako je predaj originálnych náhradných dielov, autorizovaný servis, testovacia jazda, závisí od týchto požiadaviek.

Po uzavretí dohody s jedným alebo viacerými výrobcami môžete začať hľadať vhodnú budovu alebo jej stavbu. Budete potrebovať dostatočne veľkú plochu, ktorá vám umožní predstaviť maximálny dosah. Hlavné náklady na otvorenie predaja automobilov sú spojené s prevádzkou a môžu sa pohybovať od pol milióna dolárov v regiónoch po dva alebo tri milióny dolárov v hlavnom meste. Cena samozrejme závisí nielen od nákladov na pozemky a stavebné práce, ale aj od požiadaviek konkrétneho výrobcu automobilov.

Odporúčaná