obchodné

Čo potrebujete pre salóny krásy

Čo potrebujete pre salóny krásy

Video: Super relaxačné | profesionálny fén | V salóne krásy! | Zvuk na spanie 2024, Júl

Video: Super relaxačné | profesionálny fén | V salóne krásy! | Zvuk na spanie 2024, Júl
Anonim

Na trhu služieb sú dnes žiadané kozmetické salóny. Najúspešnejší z nich prinesú svojim majiteľom značné príjmy. Ako však hovoria ekonómovia, asi tretina novo otvorených obchodov nedosahuje ani úroveň sebestačnosti. Preto je veľmi dôležité vopred premyslieť a vypočítať všetky riziká.

Image

Návod na použitie

1

Ak sa pri rozhodovaní o obchode rozhodnete pre salón krásy, prvou vecou, ​​ktorej by ste mali venovať pozornosť, je jeho formát. Na aký druh klientov sa zameria? To je veľmi dôležité, závisí na tom nákup vybavenia pre váš salón krásy. Bude to kaderníctvo alebo SPA? Okrem toho môže byť kozmetický salón elitný, demokratický alebo navrhnutý pre strednú vrstvu. Ekonómovia považujú tento formát za najvýhodnejší a najziskovejší.

2

Zamerajte sa na kvalitu a pohodlie. Z interiéru sa do značnej miery rozvinie celkový dojem z kabíny. Preto neskladajte na návrhára.

3

Každé pracovisko vybavte špeciálnym vybavením a materiálmi. Patria sem nielen hrebene, výrobky na úpravu vlasov, sušiče vlasov, stroje na manikúru a pedikúru, ale aj umývadlá, sušičky, stoličky a ďalšie vybavenie potrebné pre prácu stylistky a pohodlie klienta.

4

Mali by ste sa držať koncepcie štýlu. Ak to chcete urobiť, zvážte partnerstvo s významnou značkou v kozmetickom priemysle. Podľa dohody vám budú musieť predstavitelia slávnej značky poskytnúť všetko zadarmo - od loga po značkové uteráky.

5

Miestnosť musí mať samostatný vchod. Najlepším miestom pre salón je byt na prízemí s rozlohou 70 až 100 metrov štvorcových. metre, prevedené do nebytového fondu. Usporiadanie takého bytu stojí asi 1-3 milióny rubľov.

6

Predtým, ako sa rozhodnete pre konkrétnu miestnosť, vykonajte prieskum trhu. Tento proces zahŕňa svedomitosť a dokonca aj nejakú starostlivosť založenú na obchodnom pláne. Mal by sa rozvinúť na samom začiatku, najmä ak očakávate, že si v budúcnosti vezmete úver od banky.

7

Hlavnou podmienkou každého úspešného podnikania v sektore služieb je dostatočný príliv návštevníkov. Preto je dôležité, aby v blízkosti bolo parkovisko pre autá, pohodlný prístup do salónu a na fasáde - možnosť umiestnenia reklamného nápisu.

8

Pre úspešnú prevádzku salónu a jeho konkurencieschopnosť si bude vyžadovať zapojenie špičkových majstrov a pomerne širokú škálu služieb. Môže to byť nielen kaderníctvo s manikúrou, pedikúra, ale aj kozmetický salón, ako aj SPA procedúry.

9

Kompetentný marketing a profesionálny prístup k vytvoreniu salónu v každej fáze určite prinesú požadovaný výsledok. A investície sa vrátia so ziskom.

Odporúčaná