ostatné

Ako urobiť osobný prehľad

Ako urobiť osobný prehľad

Video: 10 tajných tipů na Instagramu | Bé Hà Stylewithme 2024, Júl

Video: 10 tajných tipů na Instagramu | Bé Hà Stylewithme 2024, Júl
Anonim

Podľa nových pravidiel, ktoré boli prijaté začiatkom roku 2011, je každá organizácia povinná štvrťročne predkladať pobočkám dôchodkového fondu personalizované záznamy v tlačenej aj elektronickej podobe. Pomocou populárneho programu „1C: Účtovníctvo“ môžete jednoducho zostaviť prispôsobenú správu.

Image

Návod na použitie

1

Spustite program „1C“ na pracovnom počítači. V ponuke výberu operácií vyberte možnosť Personál a potom kliknite na kartu Personalizované účtovníctvo. V rozbaľovacom okne vyhľadajte sekciu „Zoznam informácií“.

2

Ďalej do požadovaných polí zadajte všetky požadované parametre, aby ste vyplnili dokument. Uveďte vedúceho, zodpovednú osobu, obdobie, za ktoré sa správa podáva, a úplný názov organizácie. Po vyplnení formulára programu príslušnými údajmi vydajte príkaz na vygenerovanie personalizovaných informácií o zostave pre dané obdobie. Chvíľu počkajte, kým 1C: Účtovníctvo automaticky generuje potrebné informácie o pracovných skúsenostiach zamestnancov, ktorí pracujú v organizácii, a vloží vytvorené informačné súbory do špeciálneho tabuľkového poľa programu.

3

Uveďte programové balíky všetkých dokumentov, ktoré sa musia predložiť dôchodkovému fondu Ruskej federácie. Toto je možné vykonať v tabuľkovom poli „Balíky a registre“. Pri vykonávaní týchto krokov si všimnete, že v poli tabuľky s názvom „Zloženie balíčka“ sa zobrazia úplne všetci odborníci, ktorí sú programom zahrnutí do aktívneho balíka.

4

Dôsledne si preštudujte výsledný súbor registrov a dokumentov av prípade potreby vykonajte potrebné zmeny v takto získaných informáciách. Upozorňujeme, že teraz pri práci s dokumentom „Zoznam informácií“ je táto príležitosť poskytnutá všetkým používateľom.

5

Vykonajte potrebné zmeny ručne. Ak to chcete urobiť, otvorte dokument s názvom „Informácie o poistnom.“ Znova skontrolujte, či je dokument vyplnený správne.

6

Po skontrolovaní a oprave informácií odošlite všetky vytvorené balíčky. Stačí kliknúť na tlačidlo s názvom „Zverejniť všetky balíčky“. V prípade potreby je možné výsledok vytlačiť na tlačiarni.

Odporúčaná