ostatné

Ako získať úrok v roku 2017

Ako získať úrok v roku 2017

Video: Jak danit zisky z investování a tradingu? 2024, Júl

Video: Jak danit zisky z investování a tradingu? 2024, Júl
Anonim

Úroky môžete získať investovaním do finančných inštitúcií, nákupom akcií alebo poskytnutím pôžičky. Vyberte si najvhodnejší spôsob z možných možností a zarobte peniaze tak, aby pre vás fungovali.

Image

Návod na použitie

1

Vložte svoje prostriedky na vklad v banke. Pri výbere inštitúcie, ktorej dôverujete svojim úsporám, musíte vziať do úvahy niektoré faktory. Určite sa snažíte dať peniaze pod najvyššie možné percento. Buďte opatrní, pretože nespoľahlivé banky môžu ponúknuť atraktívne finančné podmienky. Váš príspevok bude, samozrejme, poistený štátom. Majte však na pamäti, že poistná suma nepresahuje 700 000 rubľov. To znamená, že ak vaša banka zbankrotuje, zvyšok jednoducho zhorí. Okrem toho nedostanete sľúbený úrok za umiestnenie prostriedkov. Dôverujte banke v dobrom stave. Niektoré z nich ponúkajú dobré stávky.

2

Určite optimálny typ príspevku. Ak plánujete doplniť svoj účet, vyberte vklad s možnosťou pridania. Venujte pozornosť prítomnosti alebo neprítomnosti kapitalizácie úrokov. Pri tejto funkcii sa k vášmu vkladu pripočítava mesačne úrok. Nezabudnite si vybrať správny termín vkladu. Ak je vaším cieľom akumulovať a zvyšovať peniaze, uzavrite s bankou zmluvu na dobu určitú, v ktorej nemôžete vyberať prostriedky bez straty úrokov. Nebudete teda v pokušení investovať do uspokojenia svojej momentálnej túžby.

3

Zvážte investovanie do akcií. Ak nemáte čas pochopiť zložitosti investičného trhu, využite služby špecializovanej spoločnosti. Napríklad môžete investovať do podielových fondov. Zároveň je finančný špecialista spoločnosti, s ktorou uzatvoríte dohodu, povinný umiestniť svoje prostriedky so ziskom v súlade s úrovňou rizika a ziskovosti, ktorú si vyberiete.

4

Získajte záujem o pôžičku. Môžete napríklad požičať peniaze svojmu priateľovi na rozšírenie svojho podnikania. Medzi body, ktorým by ste v tomto prípade mali venovať pozornosť, patrí predovšetkým spoľahlivosť osoby a hodnota percenta. Malo by to byť najmenej 15 až 20% ročne. Pri nižšej sadzbe nie je dôvod na riziko.

Odporúčaná