Druhy činností

Ako začať obchodovať s automobilmi

Ako začať obchodovať s automobilmi

Video: Ako som začínal obchodovať na burze 2024, Júl

Video: Ako som začínal obchodovať na burze 2024, Júl
Anonim

Objem automobilového priemyslu, a to aj v čase krízy, naďalej rastie. Automobilový priemysel nie je len nákup a predaj automobilov, ale aj ich dodávka zo zahraničia, obchodovanie s náhradnými dielmi, službami, umývaním a omnoho viac. Ak dobre poznáte zariadenie automobilu a váš jazyk je, ako sa hovorí, dobre pozastavený, automobilový priemysel je možné začať bez väčších investícií a pôsobiť ako sprostredkovateľ pri predaji automobilov.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - registračné dokumenty;

  • - garáž;

  • - rokovania s dodávateľmi;

  • - zamestnanci;

  • - reklama.

Návod na použitie

1

Pred začatím akéhokoľvek obchodného projektu musíte vypracovať podrobný obchodný plán. Čo odráža všetky investície, výdavky a zisky. Môže sa stať užitočným aj vtedy, keď potrebujete prilákať vypožičané prostriedky na rozvoj podnikania.

2

Aby ste nemali problémy s daňovým úradom, musíte zaregistrovať svoju spoločnosť. Ak to chcete urobiť, zaregistrujte sa ako podnikateľ alebo otvorte spoločnosť s ručením obmedzeným. Vyberte si vhodný daňový systém, zaregistrujte sa v pokladni.

3

Na vykonanie predpredajnej prípravy automobilov budete potrebovať garáž a potrebný nástroj. Minimálne by ste mali mať k dispozícii celý rad čistiacich prostriedkov pre použitie v exteriéri a interiéri, oleje, filtre a niektoré bežecké diely pre najbežnejšie automobily.

4

Ak ste si usporiadali svoje pracovisko, ako je to v prípade dobrého servisu automobilov, a viete, ako vykonať opravy sami, podpíšte zmluvy s dodávateľmi náhradných dielov. Inak bude vhodné nadviazať zmluvné vzťahy s majiteľmi autoservisov.

5

Nájom zamestnancov: účtovník, automechanik, pomocný pracovník.

6

Umiestnite svoju reklamu do miestnych novín, na billboardy a rádio. Nezabudnite dať svojim zákazníkom a záujemcom o tieto služby vizitky s kontaktnými informáciami.

Užitočné rady

Ak sa zaoberáte opätovným predajom automobilov, musíte mať sami právo viesť dobre udržiavané auto. Váš klient mu bude najprv venovať pozornosť.

V snahe ušetriť zamestnancom, kým vaše podnikanie v automobilovom priemysle nedosiahne vysoký obrat, spolupracujte so špecializovanými spoločnosťami, ktoré poskytujú účtovnícke, právne, opravárenské a iné služby. V budúcnosti, keď dosiahnete veľké množstvá, môžete najať ďalších zamestnancov a otvoriť nové oblasti činnosti.

automobilový priemysel, kde začať v roku 2018

Odporúčaná