obchodné

Ako začať s výrobou v roku 2017

Ako začať s výrobou v roku 2017

Video: Tvorba vlasního diáře | Bullet journal | DIY 2024, Júl

Video: Tvorba vlasního diáře | Bullet journal | DIY 2024, Júl
Anonim

Územie výrobného podniku sa môže rozprestierať na stovky metrov - veľké závody majú zložitú rozvetvenú infraštruktúru. Ale zďaleka od všetkých pôvodne uvažovaných v podobnej podobe - veľkovýroba často vyrastá iba z jednej malej dielne. Aby sa niečo jednoducho začalo vyrábať, je potrebných niekoľko požadovaných komponentov a sekundárne podmienky sa už môžu líšiť v závislosti od typu vyrábaného produktu.

Image

Budete potrebovať

  • 1. Výrobná základňa (vrátane skladovacích zariadení)

  • 2. Vybavenie

  • 3. Výrobná technológia

  • 4. Suroviny a silné obchodné vzťahy s dodávateľmi

  • 5. Pracovníci

  • 6. Povolenia a základné dokumenty

Návod na použitie

1

Nájdite miesto, kde sa bude nachádzať vaša výrobná základňa. Táto záležitosť sa neobmedzuje iba na jeden seminár - pre takmer akýkoľvek hotový výrobok, ktorý vyrobíte, budete potrebovať sklad, bude pravdepodobne tiež potrebný na skladovanie surovín. Aby sa predišlo všetkým nepredvídaným situáciám, ktoré ovplyvňujú výrobný proces, je najlepšie mať vždy malé zásoby skladovacej kapacity.

2

Kúpte si súpravu zariadení - technické vybavenie je v každom prípade potrebné zorganizovať výrobu, aj keď hovoríme o remeselníckych výrobkoch. Pre mnoho výrobných prostriedkov už existuje rozvinutá technológia, ktorú dodávatelia „pripájajú“ k zariadeniu, ktoré kupujú. Na základe toho musíte vypočítať, čo a koľko suroviny sa bude vyžadovať každý mesiac na splnenie indikatívneho plánu výroby.

3

Vyberte si pracovníkov, ktorí budú slúžiť vášmu podniku - niekedy je lepšie usporiadať prácu do niekoľkých zmien. Samotný vlastník môže vykonávať riadenie výroby v počiatočnej fáze, je žiaduce, ale nie potrebné, mať v štáte inžinierskych a technických špecialistov. Bez účtovníka však bude ťažké urobiť to, je lepšie okamžite zveriť túto časť práce odborníkovi.

4

Začnite vyhľadávanie zákazníkov tak, že vopred plánujete svoju obchodnú stratégiu vo svojej novej spoločnosti. Práca týmto smerom sa môže a mala by sa vykonať skôr, ako prejdete všetkými fázami organizácie výroby. Vzorky výrobkov, ktoré sú blízko tomu, čo čoskoro začnete vyrábať, môžete získať od dodávateľov zariadení.

Užitočné rady

Potvrdenie vysokej kvality vašich výrobkov môže slúžiť ako osvedčenie o zhode s GOST - v prípade potreby ho možno získať v niektorom z certifikačných stredísk.

Pamätajte, že pre fungovanie výrobnej základne budete potrebovať špeciálnu technickú komunikáciu, ktorá vám umožní spotrebovávať veľké množstvo energie.

Odporúčaná