obchodné

Ako začať podnikať vo vašom meste

Ako začať podnikať vo vašom meste

Video: Roadshow NARKS "Reality vo vašom meste" 2019 2024, Jún

Video: Roadshow NARKS "Reality vo vašom meste" 2019 2024, Jún
Anonim

Pri začatí podnikania zohrávajú informácie rozhodujúcu úlohu. Informácie o cieľovom publiku, informácie o nižších cenách, o konkurentoch, o efektívnejších metódach reklamy a propagácie - to všetko je najjednoduchšie zistiť vo vašom meste. Na tomto základe môžeme bezpečne povedať, že najrozumnejším a najproduktívnejším bude otvorenie podniku vo vašom vlastnom meste.

Image

Budete potrebovať

  • - počítač

  • - internet

  • - Počiatočný kapitál

Návod na použitie

1

Najskôr zozbierajte informácie o dostupnom tovare a službách. Vaším cieľom je nájsť „diery“, niečo, čo chýba, a nie nevyhnutne v celom meste, možno niečo chýba v jednej oblasti a jeho obyvatelia musia cestovať do iných oblastí za tovarom alebo službami tohto druhu.

2

Na dokončenie predchádzajúceho kroku identifikujte konkurentov, ich slabé a silné stránky. Nepodceňujte ich, vykonajte čo najobjektívnejšiu analýzu. Mali by ste o nich vedieť všetko. Bolo by vhodné uskutočniť reláciu „mystery shopper“, aby sa objasnili medzery v službe.

3

Pomocou sociálnych sietí a známych vytvorte presne produkt, ktorý získa zákazníka, bez ohľadu na to, či ide o produkt alebo službu. Vytvorte skupinu venovanú vašej firme a sledujte spätnú väzbu. So svojimi potenciálnymi zákazníkmi buďte čo najviac pozorný a zdvorilý. Uľahčenie otvoreného dialógu a bezplatná výmena názorov.

4

Rozhodnite sa o najvýhodnejšom mieste na prenájom, pričom sa riadia nasledujúcimi parametrami: cena-kvalita-priechodnosť. Začnite s malou propagáciou a rozsiahlou reklamnou spoločnosťou.

Užitočné rady

Zapojte známych a priateľov do odporúčaní vášho podnikania - v ruskom podnikaní je to odporúčanie, ktoré má najväčší úžitok.

Ako otvoriť firmu od nuly, firmu od nuly alebo s minimom

Odporúčaná