obchodné

Ako pomenovať nechtové štúdio

Ako pomenovať nechtové štúdio

Video: Cool maker Nechtové štúdio 2024, Jún

Video: Cool maker Nechtové štúdio 2024, Jún
Anonim

Názov ateliéru alebo salónu, v ktorom vytvárajú krásu, by mal znieť veľkolepo. Je tiež dobré si zapamätať, nespôsobovať nežiaduce združenia a rozlišovať medzi názvami konkurenčných inštitúcií. A čo je najdôležitejšie - každý by mal pochopiť, že práve v tomto štúdiu vytvoria manikúru, o ktorej každé dievča sníva. Ako prísť s takým menom?

Image

Návod na použitie

1

Ak vyberiete rovnaké meno, napíšete všetky nápady, ktoré vám prídu na myseľ. Preskúmajte lesklé časopisy, prehľadajte adresáre, v ktorých sa nachádzajú podniky vášho mesta. Rozhovor so svojimi známymi - niekedy čerstvé nápady navštevujú ľudia, ktorí sú veľmi vzdialení od podnikania. Opravte všetky možnosti v notebooku.

2

Dobré meno by malo presne odrážať koncepciu vášho štúdia. Napríklad možnosti, ktoré porazia slová „krieyt“, „stvorenia“ a podobne, poukazujú na skutočnosť, že vo vašom salóne sa špecializujú na fantasy manikúru. Slová „eco“ alebo „natures“ jasne ukazujú, že ste zástancom prírodných nechtov a prípravkov na ich ošetrenie.

3

Mnoho ľudí si pre svoj salón vyberá abstraktne krásne meno. Nahraďte však potenciálneho zákazníka - ako porozumieť tomu, čo sa presne deje za dverami slovami Infinity alebo „Bella Donna“? Je to obchod s oblečením, parfumérsky butik alebo solárium? Možno bude zrozumiteľnejšie jednoduché a priestranné meno ako „francúzsky štýl“ pre okoloidúcich?

4

V oblasti krásy je pomenovanie dosť konzervatívne. Preto neváhajte prísť s niečím neobvyklým. Napríklad „Looking Glass Nail Studio“ alebo „BelleColor Manicure“. Kombinujte latinské a ruské slová, experimentujte s fontami - zákazníci, ako je táto hračka, a kombinovaný názov bude na označení vyzerať výhodne.

5

Vyhnite sa drobným slovám - to zlacňuje názov vášho salónu. Vlastné meno nevyzerá príliš solídne - takéto meno vyzerá staromódne. Ak však naozaj chcete zachovať meno niekoho iného, ​​môžete ho zaujímavo poraziť. Napríklad zavolajte do salónu „Anna & Anna“ alebo „Machine House“. Čím je meno originálnejšie, tým je pravdepodobnejšie zapamätať si ho.

6

Názov, ktorý si vyberiete, by mal znieť dobre. Správca vášho štúdia niekoľkokrát za deň bude musieť povedať frázu „Studio NNN, dobré popoludnie“. Skúste vysloviť zvolené meno niekoľkokrát za sebou. Zaznamenajte frázu do rekordéra a počúvajte ju. Znie to harmonicky?

7

Buďte pripravení podporiť jeho názov svojím dizajnom. Napríklad zavolaním svojho salónu „Electric Sakura“ ozdobte halu týmito ozdobnými stromami. Salón "Kaleidoskop" bude vyžadovať maximum viacfarebný. "A štúdio" Cez zrkadlo "bude musieť vydávať zrkadlá.

8

Majte na pamäti - ak ste uložili kreatívnu agentúru a vybrali ste si správne meno pre svoju inštitúciu, pozývajte dizajnéra na výzdobu interiéru. Účinne porazte meno - a váš salón si zákazníci skutočne pamätajú. Pokiaľ však, samozrejme, bude služba a rozsah služieb na vrchole.

Odporúčaná