rozpočtovanie

Ako zarobiť peniaze z ničoho

Ako zarobiť peniaze z ničoho

Video: TOP 5 spôsobov AKO ZAROBIŤ PENIAZE NA INTERNETE ! 2024, Jún

Video: TOP 5 spôsobov AKO ZAROBIŤ PENIAZE NA INTERNETE ! 2024, Jún
Anonim

Ako často sa dá počuť od známych: „Prečo mám dve vysoké školy, ale málo peňazí?“ V skutočnosti by sa zdalo, že robíme toľko pre našu budúcnosť, ale nedochádza k žiadnym výsledkom a nie.

Image

Návod na použitie

1

Vzdelávanie slávneho amerického milionára Rockefellera bolo len na konci účtovných kurzov, ale dokázal uspieť, zarobiť peniaze prakticky z ničoho, od nuly. V tom mu pomohli takmer manické vášne zachrániť a spočítať všetko) je však pre účtovníka veľmi dôležité) a iniciatívu. Tak často pre vzhľad peňazí môže byť dôležitejšie nie vaše vzdelanie, ale váš spôsob myslenia, vaše zvyky a charakter.

2

Od sovietskych čias žije v nás stereotyp, že zarábať peniaze, tým viac z ničoho nič, to znamená, bez osobitného úsilia, je nemorálne. Tento subkortický prístup bráni rastu nášho blahobytu oveľa viac, ako si myslíme. Ak chcete zarobiť peniaze, najprv sa ich zbavte, v každom prípade začnite na sebe pracovať týmto smerom. S bohatosťou nie je nič zlé. Veľa neznamená okrádanie iných. Peniaze nie sú strach a osamelosť, ale vznik nových príležitostí. O takejto „mantre“ sa oplatí z času na čas zopakovať, aby ste sa zbavili stereotypu „bohatých darebákov“.

3

Potrebujete peniaze nielen takto, ale aj na niečo. Určite snívate o novom dome, cestovaní, dobrom vzdelaní pre deti. Formulovať tento sen, nech žije na papieri. Na ceste z práce si kúpte nejaké lesklé časopisy „na tému“ vašich snov, to znamená, že ak snívate o dome, nechajte to niečo o interiéri. Doma vyhľadajte v časopisoch fotografie, ktoré sa vám páčia, vystrihnite, urobte niečo ako koláž. Možno sa také detské pobavenia zdajú hlúpe, ale veľmi motivujúce. Nakoniec na vlastné oči uvidíte, o čo sa usilujete. Zaveste koláž na akékoľvek vhodné miesto, napríklad nad počítačom. Je dôležité, aby ste to videli tak často, ako je to možné.

4

Existuje veľa spôsobov, ako zarobiť peniaze z ničoho, všetko záleží na tom, čo viete, čo vás zaujíma. Niekedy zdanlivo primitívny podnikateľský nápad môže priniesť závratný úspech. Je ľahké zarobiť si peniaze na to, čo sa neustále vyžaduje, napríklad na akékoľvek služby v domácnosti. Napríklad otvoriť malú kadernicu pre pár stoličiek niekomu, kto vždy sníval o stylistke, nie je vôbec nákladné. Kto vie, možno v tejto oblasti uspejete, a po chvíli pre vás budú linky? A nebude to pre vás ťažké ani zaťažujúce, pretože budete robiť to, čo máte radi.

5

Môžete zarobiť peniaze tým, čo máte. Ceny nehnuteľností v Moskve každoročne rastú. Značnému počtu ľudí na celom svete sa podarilo zarobiť na ďalší predaj nehnuteľností. Viac sa o tom dočítate v knihe R. Kiyosakiho kniha „Bohatý otec, chudobný otec“.

6

Napriek predsudkom z investovania do cenných papierov od 90. rokov minulého storočia zarobilo oveľa viac ľudí, ako si myslíme, a zarábajú na výnosných investíciách do akcií. Začiatočník by to samozrejme nemal robiť: akcie sú riskantné veci a správne investovať môže iba finančne spôsobilá osoba. Všetko sa však môžete naučiť prečítaním príslušných kníh. Okrem toho si môžete najať kvalifikovaného investičného manažéra, ktorý sa za malé percento bude zaoberať investíciami za vás. Nemyslite si, že pre investície do akcií musíte mať veľký kapitál, veľa ľudí začalo s minimálnymi čiastkami.

Venujte pozornosť

Pri hodnotení seba je najdôležitejšie zvážiť, či sa považujete za bohatého, aby ste nemuseli náhle, nečakane zarobiť peniaze a uspokojiť svoje túžby, alebo ste skutočne bohatým človekom. Stručne povedané, klamstvo pre seba NIE JE POTREBNÉ.

Užitočné rady

Na 35, 20 zo 100 ľudí je bohatých, ale následne 16 nejako stráca svoje peniaze. Priemerný podnikateľ zarába peniaze až do 50 rokov a potom ich stratí. Prečo sa to deje? Je to preto, že študoval OBCHOD - umenie MAKINGU peňazí a neštudoval FINANCE - umenie šetrenia peňazí?

Súvisiaci článok

Robert Kiyosaki: biografia, kariéra a osobný život

koľko peňazí zarobiť

Odporúčaná