management

Ako začať podnikať

Ako začať podnikať

Video: Ako začať podnikať keď nemáte NIČ 2024, Júl

Video: Ako začať podnikať keď nemáte NIČ 2024, Júl
Anonim

Dokonca aj disciplinovaní pracovníci sa niekedy chytia a myslia si, že strácajú čas. To neznamená, že nerobia nič, ale termíny sa krátia a prioritné úlohy sa zdajú byť neúnosné. Ďalším dôvodom oneskorenia je zvyk pracovať v núdzovom režime, keď sa vytvára dojem vysokej efektivity práce.

Image

Návod na použitie

1

Odstráňte položky, ktoré vyvolávajú cudzincov, aby niečo urobili. Skryte perá, denník, mobilný telefón atď. Na stole. Ak pre základné podnikanie nepotrebujete počítač, vypnite ho. Takéto akcie sú nekomplikované a pripomínajú poriadok pri obnove. Ľudia, ktorí sú náchylní k odkladaniu, sa uchyľujú k tejto metóde na oddialenie vykonávania potrebných opatrení. Teraz robíte to isté - všetko je známe - ale úmyselne odstraňujete možné rušenie.

2

Zbavte sa chaosu vo svojich myšlienkach a naladte sa na jednu úlohu. Pre niektorých je opakovanie motivačných fráz užitočné: „O dvoch hodinách urobím to najdôležitejšie. O dvoch hodín prestanem otáľať.“ Ak táto metóda nefunguje a vaše myšlienky sa rozpadnú, skúste si zapísať potrebné frázy. Napriek tomu nepracujte, preto napíšte to isté 100 až 200-krát, kým svoju pozornosť nesmerujete jedným smerom. Prijmite skutočnosť, že nemôžete vystúpiť z hlavnej veci.

3

Rozdeľte terč na malé, ľahko uskutočniteľné fázy. Čím je oddiel menší, tým ľahšie je spustiť. Aby ste na cieľ rýchlejšie pracovali, neponárajte sa do malých častí, ako by ste boli v bažine, inak strácate čas. Rozdeľte terč na tri až štyri stupne. Potom rozdeľte každý bod na tri alebo štyri atď. Potom sa nemusíte zmiasť a dostať sa na správnu úroveň detailov.

4

Vytvorte pracovný rozvrh a stanovte si odmenu za seba. To je tiež ľahké urobiť, pretože ľudia, ktorí strácajú čas láskou plánovania. To vedie k príjemnému sebaklamu: koniec koncov je potrebný plán, ale nemôžete začať podnikať. Ako v prvom kroku, aj vy ste zámerne vykonávali obvyklé činnosti.

5

Zapnite časovač a usporiadajte súťaž. Interný časovač môžete použiť na svojom mobilnom telefóne alebo počítači. Tretím krokom sa ukázali byť malé úlohy, ktoré je možné dokončiť za niekoľko minút alebo hodín. Ak sa vám nechce nič robiť, sadnite si a sledujte, ako sa kráti čas. Pomyslite na odmenu, ktorú ste identifikovali v kroku 4. Pretože je plán jednoduchý, je ľahšie založiť a rýchlo dokončiť malú firmu, ako sa bezcieľne pozerať na časovač.

Venujte pozornosť

Môže sa zdať, že postup je príliš dlhý. Ale niekoľkokrát to zopakujete, kroky začnete behom niekoľkých minút a rýchlo sa pustíte do práce.

Odporúčaná