obchodné

Ako vytvoriť právnu kanceláriu

Ako vytvoriť právnu kanceláriu

Video: Právna pomoc pre e-shopy: ako vytvoriť dobré obchodné podmienky (VOP)? 2024, Júl

Video: Právna pomoc pre e-shopy: ako vytvoriť dobré obchodné podmienky (VOP)? 2024, Júl
Anonim

Na modernom trhu práce existuje určitý nadbytok odborníkov s vyšším právnym vzdelaním. Avšak talentovaná osoba si bude môcť nájsť uplatnenie v mnohých oblastiach, napríklad vytvorením súkromnej praxe.

Image

Návod na použitie

1

Získajte štatút právnika. Na tento účel musíte ukončiť vysokoškolské vzdelanie s právomocou. Potom pracujte v tejto oblasti najmenej dva roky. Alternatívou môžu byť stáže počas alebo po štúdiu na právnickej kancelárii alebo právne poradenstvo. Potom budete môcť požiadať kolégium o štatút právnika.

2

Kontaktujte miestny bar. Jej adresu nájdete na webovej stránke Federálnej komory Ruskej federácie. Napíšte vyhlásenie a zložte skúšku na potvrdenie svojich právnych znalostí. Otázky týkajúce sa tejto fázy kontroly kvalifikácie nájdete na webovej stránke vašej regionálnej advokátskej komory. Potom budete môcť získať štatút právnika a úradným dokumentom je osvedčenie. Na základe toho môže osoba vykonávať právnu prax súkromne aj v organizácii.

3

Ak chcete vytvoriť vlastnú kanceláriu, kontaktujte bar. Za týmto účelom pošlite doporučený list s informáciami o sebe. Uveďte svoje priezvisko, meno a priezvisko a adresu, na ktorej sa chystáte viesť konzultácie. Po schválení žiadosti a zaregistrovaní svojho účtu si otvorte bankový účet a otvorte svoju pečať. Budete komunikovať s rôznymi organizáciami ako samostatný podnikateľ, pretože právnická kancelária nezabezpečuje vytvorenie právnickej osoby.

4

Udržujte pravidelný kontakt s barom vo vašej oblasti. Budete ich musieť zaslať ako súčasť dokumentácie k vykazovaniu, takže sa zaregistrujte pri každej zmluve o požiadavke klienta na radu.

5

V dome právnikov v mieste bydliska uveďte sumu odpočtov, ktoré tam budete musieť mesačne platiť za prácu vytvoreného úradu.

Federálna právnická komora

Odporúčaná