Obchodné riadenie

Ako pomenovať spoločnosť pre plastové okná

Ako pomenovať spoločnosť pre plastové okná

Video: Automatizácia výroby v spoločnosti HESTA 2024, Júl

Video: Automatizácia výroby v spoločnosti HESTA 2024, Júl
Anonim

Mnoho ľudí, ktorí začínajú podnikať, nevenujú dostatočnú pozornosť názvu spoločnosti. A to je úplne zbytočné. Názov, ktorý sa ľahko zapamätá, znie dobre, znie dobre, odráža vlastnosti spoločnosti, sa po chvíli môže stať rozpoznateľnou značkou. Ako firma rastie, hodnota takého nehmotného majetku, ako je názov, sa zvýši. Ak sa zameriavate na vytvorenie serióznej, ziskovej spoločnosti a nie jednodňovej spoločnosti, mali by ste venovať veľkú pozornosť aj názvu, ako aj obchodnému plánu.

Image

Návod na použitie

1

Je dôležité, aby bol názov spoločnosti spojený s jeho hlavnou činnosťou. To neznamená, že názvy „Ruské okná“ alebo „Kombinovať stavebné konštrukcie“ budú pre vás najvhodnejšie. Je potrebné zamerať sa na združenia ľudí. Napríklad „Okno“, „Spoľahlivé okná“, „Atmosféra“. Takéto názvy spôsobia pocit dôvery v kvalitu vašich okien, pripomínajú vám teplo domova a pohodlie.

2

Nedávajte spoločnosti príliš dlhé meno. Zákazníci si to budú pamätať zle a môžu sa tiež skresliť ústne. Názov spoločnosti by mal byť dostatočne stručný a jednoduchý.

3

Bude užitočné študovať mená konkurentov, ktorí ponúkajú aj plastové okná. Môžete ich nielen navzájom porovnávať, ale tiež prísť s niečím úplne novým, čo vás odlíši od vašich konkurentov. Najprv musíte premýšľať o zákazníkoch, o tom, ako im spôsobiť iba pozitívne emócie. Musíte si vybrať meno tak, aby sa zhodovalo s vekovou kategóriou vašich hlavných zákazníkov. Keďže rozhodnutie o kúpe plastových okien rozhodujú hlavne ľudia stredného veku, mená obsahujúce slang pre mladých nebudú príliš vhodné. Dokonca si môžete zariadiť prieskum medzi potenciálnymi zákazníkmi, ktorí vám môžu ponúknuť najlepšiu voľbu.

4

Nemali by ste nazývať spoločnosť žiadnym menom. Po prvé, meno potenciálneho kupujúceho môže spôsobiť nepríjemné asociácie spojené s jedným z jeho známych. Po druhé, môžu sa vyskytnúť ťažkosti, ak sa rozhodnete predať svoju firmu, ktorá bola pomenovaná napríklad po vašom manželovi. Málokto chce kúpiť spoločnosť, ktorá má meno úplného cudzinca.

5

Nebojte sa ukázať svoju originalitu a prísť s niečím úplne novým. Názvy mnohých spoločností, ktorých mená úplne nesúviseli s ich činnosťou, sa stali bežnými menami, napríklad názov už legendárnej spoločnosti „Xerox“. Je to individualita a originalita, ktorá vám umožní odlíšiť vašu spoločnosť od mnohých iných.

6

Ak sa rozhodnete zvoliť názov spoločnosti v cudzom jazyku, mali by ste byť opatrnejší a uistiť sa v slovníku alebo u odborníka, ako sa prekladá presne meno, ktoré ste si vybrali.

7

Vypracujte všetky možné možnosti. Pri registrácii spoločnosti nezabudnite nechať niekoľko alternatív. Koniec koncov, meno, ktoré ste si vybrali, dokonca aj to najoriginálnejšie a nezvyčajné, už možno bude mať.

  • plastové okná spoločnosti
  • Ako otvoriť obchod s plastovými oknami
  • Plastové okná, vyberte si spoločnosť spoločne

Odporúčaná