obchodné

Čo nazvať fitness klub

Čo nazvať fitness klub

Video: Lipostick Fit: инновационный продукт для снижения веса 2024, Júl

Video: Lipostick Fit: инновационный продукт для снижения веса 2024, Júl
Anonim

Výber mena pre fitnes klub je veľmi zodpovedná firma. Dobré meno by malo odrážať koncepciu klubu, zameriavať sa na určité kategórie zákazníkov, ceny a ďalšie dôležité nuansy. Samotné dobré meno samozrejme nezaručuje zisk, ale výrazne ušetrí na reklame.

Image

Návod na použitie

1

Vytvorte si zoznam fitness miestností vo vašom meste. Vašou úlohou nie je opakovať existujúce názvy. Tým sa koncept rozmazane - budete neustále zamieňaní s konkurenciou. Ak však máte radi nejaké slovo alebo kombináciu, napíšte ho na samostatnú stránku poznámkového bloku - možno v budúcnosti bude možné ho úspešne poraziť.

2

Výber mena závisí od toho, ktoré služby plánujete poskytovať a na ktoré publikum zacieľujete. Ak je hlavným kontingentom žena, názov klubu by mal znieť krásne a efektívne. Muži potrebujú kratšie a jednoznačnejšie meno bez zbytočných ozdôb. Hala, do ktorej prídu muži, dievčatá a rodiny s deťmi, musí mať neutrálne znamenie, ktoré bude vyhovovať všetkým cieľovým skupinám.

3

Abstraktné slová nechajte samy o sebe - „fitness“, „wellness“, „štýl“, „šport“ a podobne. Ľudia do vašej posilňovne neprídu kvôli mýtickej „kondícii“ - majú záujem o krásnu postavu, úľavu od svalov alebo zbavenie nadbytočného tuku. Skvelý nápad je meno, ktoré priamo odkazuje na časti tela, ktoré je potrebné vypracovať. „Dámske“ haly sa môžu nazývať „pás“, „superformy“ alebo „svetové nohy“, pre mužov to budú mená „hojdacích kresiel“, ako napríklad „sval“, „biceps“ alebo „tlač“.

4

Nie je potrebné obmedzovať sa na meno jedného alebo dvoch slov. Skúste podrobnejší názov, napríklad „Beautiful Body Studio“. Nie je potrebné vymýšľať takúto vetu pre ďalšie slogany a vysvetľujúce podpisy - koncept inštitúcie je stanovený veľmi jasne a okamžite zrozumiteľným pre potenciálnych zákazníkov.

5

Meno by malo byť dobre zapamätané a vždy počuť. Premýšľajte o vizuálnom vnímaní - vzhľad znaku je tiež veľmi dôležitý. Vyskúšajte originálne kombinácie ako „90-60-90“ alebo „20 palcov“, aby ste sa dostali do budúcnosti. Takéto mená majú intríg - to určite zaujme budúcich zákazníkov.

názvy fitness klubov

Odporúčaná