Obchodná komunikácia a etika

Ako hovoriť o vašej spoločnosti

Ako hovoriť o vašej spoločnosti

Video: smartFIX - Ako získať kontrolu nad činnosťami Vašich obchodníkov? 2024, Júl

Video: smartFIX - Ako získať kontrolu nad činnosťami Vašich obchodníkov? 2024, Júl
Anonim

Aby ste nadviazali čo najviac partnerstiev, musíte sa pravidelne zúčastňovať výstav, konferencií a iných podobných podujatí. Tieto miesta sú najvhodnejšie na prezentáciu spoločnosti, jej služieb, ako aj na hľadanie nových zákazníkov a partnerov. Nezabúdajte však na to, že potenciálny záujemca si pamätá maximum, ktoré môžete urobiť. Preto je vaším cieľom mať na pamäti dobrú stránku.

Image

Návod na použitie

1

Začnite prezentáciu s názvom spoločnosti a stručne opíšte jej činnosť. Najlepšie je, ak celý popis obsahuje iba niekoľko slov, napríklad: „Horns and Hooves LLC. Rohy, jeleňové a srnčie kopyty.“ Vašou úlohou je vytvoriť pohodlnú komunikáciu, zaujať partnera a slepo robiť to je problematické.

2

Dajte slovo partnerovi. Spýtajte sa ho čo najviac na spoločnosť. Venujte osobitnú pozornosť tomu, čo tovar a služby, ktoré jeho spoločnosť potrebuje tu a teraz, berte na vedomie tie vyhliadky, ktoré určí pre vás, a tie, ktoré nemusí vidieť.

3

Prezentujte svoju spoločnosť až potom, ako zistíte, čo presne hľadajú. Stručne nám povedzte, čo a pre koho vyrábate, povedzte o významných projektoch a veľkých zákazníkoch, ak neexistujú, použite iba opis tých služieb, ktoré by pre neho mohli byť zaujímavé. V žiadnom prípade nepredávajte služby - sám musí urobiť záver o ich užitočnosti.

4

Pre lepšiu prehľadnosť sprevádzajte prezentáciu s letákom, ktorý ste si so sebou priniesli. Použite ho na ilustráciu vašich aktivít a aby váš potenciálny partner jasnejšie pochopil, čo presne je vaša organizácia. Vyplňte svoje zoznámenie výmenou vizitiek a ústnou formou telefonovania v blízkej budúcnosti.

Odporúčaná