Druhy činností

Ako pomenovať cukrárstvo

Ako pomenovať cukrárstvo

Video: Nádherné torty ovládli Trenčianske výstavisko 2024, Júl

Video: Nádherné torty ovládli Trenčianske výstavisko 2024, Júl
Anonim

Niektorí ľudia kupujú sladkosti v bežných supermarketoch spolu s inými výrobkami. Ak chcete presvedčiť zákazníkov, aby sa pozreli do obchodu naplneného výlučne cukrovinkami, musíte upútať pozornosť zaujímavým názvom obchodu.

Image

Návod na použitie

1

Vytvorte zoznam predaných produktov. Ak meno odráža niečo chutné, hladný sladký zub poponáhľajúci sa z práce neprejde obchodom. Okamžite však nemusí fungovať výber dobrého komponentu pre označenie, takže do zoznamu zahrňte všetko, čo sa v obchode predáva. Napíšte názvy skupín výrobkov, nie názvy samotných výrobkov: „sladkosti“, nie „veverička“ alebo „Petrel“.

2

Konvertujte názvy produktov na prídavné mená. Táto práca sa najlepšie vykonáva elektronicky, pretože zoznamy je možné vytlačiť a dať rôznym ľuďom, aby si vybrali najlepšie meno. Ak je v prvom stĺpci slovo „cukrík“, zadajte vedľa neho slovo „cukrík“. Takže sa môžu objaviť prvé úspešné možnosti.

3

Vytvorte páry názvov produktov. Prezrite si zoznam a nájdite najlepšie kombinácie. Pre slovo cukrovinky môže byť vhodné slovo šišky. Získate možnosť „bonbónová šiška“. Vyskúšajte aj smiešne kombinácie - je dôležité dať mozgu prácu. Objavia sa nové myšlienky, ktoré je potrebné napísať bez kritiky.

4

Opíšte názvy výrobkov. Na tento účel použite prídavné mená. Slovo „local“ sa môže pridať do slova „sweets“, ak sortiment obsahuje veľa produktov z miestnej cukrovinky. Získate možnosť „miestne sladkosti“.

5

Do názvov produktov pridajte malé prípony. Od slova „cukrík“ sa objavia možnosti pre „cukrík“, „cukrík“ atď. Nezneužívajte túto príležitosť, ale niektoré myšlienky môžu byť úspešné.

6

Názvy produktov skombinujte so slovom „veľa“. Zo slova „cukríky“ sa vytvára možnosť „veľa cukríkov“.

7

Prezrite si zostavené zoznamy, zvýraznite najzaujímavejšie položky. Zamyslite sa so zamestnancami, aby ste dosiahli konečnú verziu názvu obchodu.

Užitočné rady

Zrušiť rozhodnutie na dva až tri dni. Po celú dobu sa nepozerajte na možnosti názvu. Potom urobte ďalšie hodnotenie s novým vzhľadom.

Odporúčaná