obchodné

Ako vybaviť kaviareň

Ako vybaviť kaviareň

Video: Pripravte si kávu ako z kaviarne za 5 minút 2024, Júl

Video: Pripravte si kávu ako z kaviarne za 5 minút 2024, Júl
Anonim

Sektor služieb je výklenkom, v ktorom si podnikateľ môže vždy nájsť miesto. Pri výbere smeru rozvoja vášho podnikania sa musíte zamerať na dopyt. A dopyt po kvalitných stravovacích miestach je kedykoľvek.

Image

Návod na použitie

1

Usporiadanie kaviarne musí začať výberom vhodného alebo, ako hovoria odborníci, „predajného“ miesta. Vyberte si izbu na verejnom mieste. Napríklad to môže byť nákupný komplex, zábavný park, vlaková stanica. Môžete tiež otvoriť kaviareň v spálni. Zameria sa na miestnych obyvateľov, ktorí nechcú chodiť do centra večer cez víkendy alebo cez víkendy, aby sa mali dobre. Dobrou možnosťou by bolo umiestniť kaviareň v budove obchodného centra. Mnoho administratívnych pracovníkov sem príde na obed a večer prichádzajú bežní návštevníci. Ak sa zameriavate iba na miestnych zamestnancov, možnosť kaviarne je rýchla služba.

2

Spolu s výberom miesta určte špecifiká vašej inštitúcie. Ak sa zameriavate na strednú triedu, je vhodný minimalistický alebo klasický dizajn. Kaviareň v oblasti na spanie nepotrebuje zvlášť originálny interiér, ale mala by byť veľmi útulná a pohodlná. Úlohou kaviarne v obchodnom centre je kŕmiť chutné a rýchle, ale neodvádzať pozornosť od práce. Preto je lepšie nepoužívať veľa televízorov, mäkké obálky a veľký bar. To všetko bude zasahovať do práce spoločností, ktoré si prenajímajú priestory v centre. Módne zariadenie v centre mesta by malo ohromiť návštevníkov, prinútiť ich vstúpiť do nich a nie jednu z desiatich umiestnených v okolí. Preto ho usporiadajte originálnym spôsobom, napríklad vo forme paluby lode alebo rozprávkového lesa, aby bol motív motívom.

3

Ďalej musíte začať implementovať nápady. Majitelia kaviarní zvyčajne objednávajú projekčné projekty v štúdiách špecializujúcich sa konkrétne na reštaurácie, kaviarne a iné podobné podniky. Vyjadrujete svoje myšlienky dizajnérovi, ponúka vám projekt, ktorý kombinuje vaše želania a funkčnosť. Takéto služby sú však dosť drahé. Preto, ak máte malý počiatočný kapitál, nájdite súkromnú osobu ponúkajúcu dizajnérske služby alebo si vytvorte izbu sami. Nakoniec sa môžete obrátiť na návrhára iba s ohľadom na vývoj rozloženia tak, aby zodpovedalo normám. Usporiadajte predstavenie sami.

4

Venujte veľkú pozornosť baru. Najčastejšie je to hlavná súčasť vašej kaviarne v prvej fáze. Stojan by mal byť predovšetkým pohodlný a široký, pracovisko barmana musí byť dobre vybavené.

5

Nezabudnite na kvalitnú kuchyňu. Je lepšie šetriť domáce spotrebiče a kuchárov, pretože hlavným vrcholom kaviarne je jej kuchyňa, a ak nemáte dobrý vkus, nikto k vám neprichádza. Prvýkrát je možné miestnosť so stolmi striedmo vybaviť v štýle „nevyhnutného minimalizmu“ a pri vývoji kaviarne si môže zaobstarať nový nábytok.

Odporúčaná