obchodné

Ako zariadiť kvetinárstvo

Ako zariadiť kvetinárstvo

Video: 3 izbový byt, Malinovo, Klimatizácia 2024, Júl

Video: 3 izbový byt, Malinovo, Klimatizácia 2024, Júl
Anonim

Výzdoba kvetinárstva neobmedzuje jej majiteľov. To znamená, že to obmedzuje, ale iba vlastnou fantáziou. Neexistuje žiadne štandardné vybavenie. Váš obchod si preto môžete kedykoľvek vytvoriť na rozdiel od iných.

Image

Budete potrebovať

  • - pódiá,

  • - zrkadlá a police na zrkadlá,

  • - elegantný nábytok,

  • - chladiaci systém

  • - fytolampy.

Návod na použitie

1

Móla použite na zameranie návštevníkov na neobvyklé drahé kytice a exkluzívne črepníkové rastliny.

2

Veľké zrkadlá a police na zrkadlá vizuálne zväčšujú priestor malého obchodu.

3

Použitie kovaného nábytku je tiež skvelá voľba. Takýto nábytok nie je taký zreteľný a neodvádza návštevníkov od kvetov samotných. Nábytok by mal byť harmonicky kombinovaný s kvetmi - použitie hrubých, elegantných predmetov je neprijateľné. Nezabudnite dať do obchodného priestoru stôl na dekoráciu kytíc.

4

Optimálna teplota na uchovávanie kvetov je + 8 ° C. Na zabezpečenie pohodlných podmienok pre kytice by ste mali obchod vybaviť chladiacim zariadením. Môžete tiež použiť špeciálne chladiace stojany, ktoré sú umiestnené priamo na obchodnom poschodí. Z okna s dvojitým zasklením je možné postaviť chladiacu komoru, ktorá má ukrytú deliacu sústavu v technickej miestnosti.

5

Postarajte sa o ďalšie osvetlenie kvetín, pretože obyčajné svetlo im nestačí. Nainštalujte fytolampy do obchodného priestoru.

Venujte pozornosť

Zákazníci môžu priniesť škodlivé baktérie alebo larvy hmyzu, ktoré sa rastliny obávajú na podrážke, takže pri vstupe do obchodu nezabudnite umiestniť tamburínový kryt.

Užitočné rady

Skúsení majitelia kvetinárstiev vedia, ako ušetriť na chladiacich zariadeniach. Ak to oblasť výstupu umožňuje, môžete miestnosť technickej miestnosti opláštiť špeciálnym materiálom, ktorý vám umožní udržiavať konštantnú teplotu potrebnú na uchovávanie kvetín.

Nie posledným miestom v dizajne obchodu je použitie aromatických prostriedkov a hudobných sprievodov. Príjemná vôňa vytvorí vo vašom obchode dobrú atmosféru a zvýši predaj.Otáčajte sa pri relaxačnej relaxačnej hudbe - zvýši to efekt rozjímania o krásnych kvetinách a spôsobí to pozitívne emócie v kupujúcom.

kvetinárstvo dekorácie

Odporúčaná