obchodné

Ako získať salón krásy

Ako získať salón krásy

Video: L.O.L Surprise! Salon krásy s J.K. panenkou, Rainbow High Vlasové studio s panenkou 2024, Júl

Video: L.O.L Surprise! Salon krásy s J.K. panenkou, Rainbow High Vlasové studio s panenkou 2024, Júl
Anonim

Väčšina manažérov kozmetických salónov robí tie isté chyby a dáva prednosť majstrom než dizajnu a dizajnu miestnosti. Každý klient, ktorý navštevuje kozmetický salón, očakáva nielen vysokú úroveň služieb, ale aj vysoký komfort a pohodlie. Nálada nielen kaderníkov, ale aj zákazníkov závisí od dizajnu salónu.

Image

Budete potrebovať

PC, prístup na internet, hotovosť, reklamný časopis, túžba pracovať.

Návod na použitie

1

Robíme odhad. Predtým, ako začnete, musíte sa rozhodnúť, koľko plánujete vyčleniť na všetku prácu. Ak to chcete urobiť, musíte otvoriť časopis s oznámeniami a kontaktovať tých odborníkov, ktorých služby budú potrebné. Rozpočet umožňuje určiť, aké množstvo peňazí je potrebné v každej fáze.

2

1. Vytvorenie projektu. Pri hľadaní dizajnéra musíte venovať pozornosť nielen cene jeho služieb, ale aj portfóliu. Ideálne, keď dizajnér už pracoval na vytvorení projektu kozmetického salónu.

- Plánovanie geometrie interiéru. Ľudská psychika reaguje odlišne na každú geometrickú expozíciu. Štúdie ukazujú, že väčšina si vyberie štvorec, pretože táto forma upokojuje. A tvary s ostrými rohmi (napríklad trojuholník) naopak vyvolávajú obavy. Každá izba môže byť ľahko porazená. Dvere vo forme oblúkov a falošných stropov vo forme polkruhov dávajú rozmerom výraznosť. Rohy zakryjú rohy a prechod na strop bude hladký a mäkký. Podčiarknuté zvislé výklenky a zrkadlá vizuálne zväčšujú výšku miestnosti. Mimoriadna pozornosť by sa mala venovať osvetľovaciemu systému.

- Výber farebnej schémy pre interiér. Pri výbere farby musíte brať do úvahy psychologické vzorce ľudí. Každá farba je spojená s niečím samostatným. Využite služby internetu a prečítajte si podrobnejšie, čo jednotlivé farby znamenajú. Osobitnú pozornosť venujte takýmto farbám: modrá, azúrová, červená a zelená.

3

Nákup vybavenia. Výbava je neoddeliteľnou súčasťou dizajnu kozmetického salónu. Okrem priameho funkčného účelu zdôrazňuje výhody a skrýva nevýhody interiérového dizajnu.

4

Odovzdanie projektu stavebnému tímu. Pri výbere špecialistov sa musí postupovať obzvlášť opatrne. Tu hrá úlohu nielen cena, ale aj skúsenosti tímu.

Venujte pozornosť

Výber špecialistov môže vyžadovať veľa času a úsilia. Pomocou služby „opravy na kľúč“ sa tomu môžete vyhnúť. Oprava na kľúč spočíva v rozvoji projektu a samotnej opravy. Preto nemusíte hľadať dizajnéra. Okrem toho nebudete musieť viackrát vysvetľovať svoje želania.

Užitočné rady

Dizajn kozmetického salónu by mal byť originálny a zaujímavý. Dnes sa to najviac oceňuje. Nebojte sa navzájom kombinovať farby, takže interiér salónu krásy nebude nudný a jedinečný.

dekorácia kozmetického salónu

Odporúčaná