obchodné

Ako zariadiť svadobný salón

Ako zariadiť svadobný salón

Video: Svadobný salón Monika 2024, Júl

Video: Svadobný salón Monika 2024, Júl
Anonim

Počet sobášov v Rusku sa v poslednom čase výrazne zvýšil. Je módne sa oženiť a široko osláviť túto udalosť. Z tohto dôvodu môže byť otvorenie svadobného salónu celkom ziskovou záležitosťou, ak viete niekoľko funkcií.

Image

Návod na použitie

1

Rozhodnite o umiestnení kabíny. Najlepšie je otvoriť ho v blízkosti metra alebo veľkých supermarketov. Ideálne miesto pre salón s veľkým krížom ľudí.

2

V centre mesta, zvyčajne drahý nájomný poplatok, takže si môžete vybrať miesto v oblasti na spanie, je hlavnou vecou to, že sa miesto prejde.

3

Mali by ste ísť do okresného úradu s balíkom všetkých dokumentov, ktoré sú momentálne k dispozícii, a porozprávať sa s odborníkmi na podnikanie a podnikanie. Špecialisti musia vydať povolenie na otvorenie svadobného salónu, po ktorom musíte koordinovať vybrané priestory s orgánmi vnútornej správy okresu, miestnymi orgánmi v oblasti požiarnej bezpečnosti a tiež pozvať daňových inšpektorov. Celý zoznam dokladov potrebných na otvorenie svadobného salónu, môžete požiadať špecialistov okresnej správy.

4

Ak chcete začať, potrebujete asi 350 - 500 tisíc rubľov na otvorenie salónu. Časť tejto sumy pôjde na nájom, polovica sumy na nákup oblečenia a zostávajúca časť rozpočtu na nákup potrebného vybavenia. Rozsah oblečenia by mal obsahovať najmenej 25 modelov.

5

Šaty na figuríny vyzerajú veľkolepo. Postavte figuríny šaty, aby vytvorili chodbu z pokladnice a montážnej miestnosti k predným dverám do obchodu. Alternatívne modely šiat tak, aby návštevníci vášho obchodu videli rôzne sortimenty, napríklad od načechraných princezných šaty, hodili sa do úzkeho modelu v gréckom štýle, od dlhých šiat po krátke, atď.

6

V šatni pripravte niekoľko párov topánok na podpätku, aby potenciálni nevesty mohli oceniť dĺžku šatstva.

7

Usporiadajte niekoľko pohodlných pohoviek pre ľudí sprevádzajúcich nevestu v okolí obchodu. Zatiaľ čo dievča bude skúšať šaty, jej „poradcovia“ sa môžu unaviť. V takom prípade by nebolo zbytočné ponúknuť im šálku kávy a položiť ich na pohovku alebo pohovku.

8

Ak chcete šaty vo vašom salóne vyčnievať z množstva svadobných šiat iných salónov, pozvite kaderníka a návrhára. Nechajte k oblečeniu pridať niekoľko doplnkov, takže môžete bezpečne informovať zákazníkov o exkluzivite oblečenia.

Odporúčaná