Obchodné riadenie

Ako urobiť prehliadku pre Nový rok

Ako urobiť prehliadku pre Nový rok

Video: Šťastný nový rok (9.12.2020 na JOJke) 2024, Júl

Video: Šťastný nový rok (9.12.2020 na JOJke) 2024, Júl
Anonim

Novoročné sviatky sú zvláštnym obdobím rastu tržieb, zvýšenia účasti v obchodoch, nákupných centrách. Dobre navrhnutá prehliadka dovoleniek nielenže vytvorí sviatočnú atmosféru, ale ďalej prispeje k zvýšeniu ziskov.

Image

Budete potrebovať

  • - samolepiaci film;

  • - postava Santa Clausa a ďalších rozprávkových hrdinov.

Návod na použitie

1

Na úpravu okien používajte rôzne materiály a technológie. Môžu to byť jednoduché obrázky, ktoré je možné tlačiť na papier alebo látku alebo vytvoriť celú konštrukčnú kompozíciu. Spravte všetko efektívne. Najlepšie je objednať si dizajn pre profesionála, ako nakresliť nástenné noviny so svojimi vlastnými deťmi. Napriek tomu, že si to bude vyžadovať určité finančné náklady, vyplatia sa niekoľkokrát so zvýšenou účasťou. Používajte samolepiace filmové aplikácie. Tým sa rýchlo vytvorí ukážka a potom sa film zo skla odstráni bez stopy.

2

Novoročné obloženie vášho obchodu by malo zodpovedať celému štýlu miestnosti, pretože hlavným cieľom je zvýšenie predaja a povedomia o značke. Nemali by ste teda ozdobovať výkladňu šperkov lacným pozlátkom alebo umelým snehom, ale v obchode s detským tovarom bude vyzerať postava Santa Clausa s taškou za jeho chrbtom a ozdobený vianočný strom bude vyzerať skvelo. Aj v takomto obchode si môžete usporiadať postavy rozprávkových hrdinov z karikatúr, ktoré sú spojené s novým rokom.

3

Používajte osvetlenie múdro. Nedávno sa podsvietenie LED stalo obľúbeným v novoročnom obliekaní okien. Je však najlepšie, aby sa odborníci zaoberali otázkou osvetlenia, pretože tento konštrukčný prvok môže veľmi priaznivo zdôrazniť iné konštrukčné prvky a výrazne pokaziť aj najzaujímavejšiu možnosť dizajnu. Používajte girlandy a ďalšie predmety na osvetlenie, ktoré potom môžete ľahko odstrániť a odstrániť pred nasledujúcou dovolenkou.

4

Využite okamih hromadných nákupov a v novoročnom obliekaní okien použite slová ako „Zimná propagácia“ alebo „Novoročný darček za 50%“. Toto je bežné, ale v novoročnom nepokoji, aj keď sa cena tovaru na vašich cenovkách nezmení, počet predajov sa zvýši.

Novoročné okenné obväzy

Odporúčaná