Druhy činností

Ako otvoriť pneuservis v Bielorusku

Ako otvoriť pneuservis v Bielorusku

Video: Agrotrade Dunajská Streda 2024, Júl

Video: Agrotrade Dunajská Streda 2024, Júl
Anonim

Montáž pneumatík je obľúbeným typom služieb, ktorých služby využíva väčšina motoristov. Vyhliadka rozvoja podnikania spočíva v poskytovaní novej škály populárnych služieb.

Image

Budete potrebovať

  • - peniaze na základné imanie a štátnu daň;

  • - doklady zakladateľov spoločnosti (pas);

  • - protokol o zriadení;

  • - charta spoločnosti LLC;

  • - žiadosť o registráciu;

  • - prijatie štátnej povinnosti;

  • - PC s prístupom na internet.

Návod na použitie

1

Pri otváraní pneuservisu v Bielorusku nezabudnite, že na tento typ činnosti nemá licenciu v Slovenskej republike, ale podlieha povinnej certifikácii. Postup sa vykonáva v súlade s požiadavkami STB 1175-2011 „Údržba vozidiel organizáciami autoservisov. Postup“. Pozrite si jeho podmienky:

2

Odošlite žiadosť certifikačnému orgánu: http://www.gosstandart.gov.by/ru-RU/; http://www.transtekhnika.by/. Definujte právny rámec vášho podnikania. Vezmite prosím na vedomie, že je vhodnejšie formalizovať budúce činnosti pneumatikárskej spoločnosti v spoločnosti s ručením obmedzeným.

3

Na rozdiel od ruských právnych predpisov v Bieloruskej republike nemožno zaregistrovať spoločnosť LLC s jedným účastníkom. Jeho minimálne zloženie sú dvaja zakladatelia. Pri určovaní hornej hranice sa zhodujú pozície susedných krajín - nie viac ako 50 zamestnancov. Základné imanie je stanovené vlastníkmi a rozdelené na akcie.

4

Pri registrácii podniku v Bielorusku stačí, ak máte 50% základného imania, pričom zvyšok ste vytvorili do jedného roka. Otvorte dočasný bankový účet a vložte naň autorizované kapitálové prostriedky. Po zaregistrovaní spoločnosti ich preneste na trvalý účet. Definujte podnikateľský plán starostlivým zvážením možných nákladov a ich doby návratnosti. Ak pochybujete o svojich schopnostiach, vyhľadajte pomoc profesionálneho analytika.

5

Nájdite nezabudnuteľné a nezabudnuteľné meno pre svoje budúce podnikanie. Vezmite prosím na vedomie, že v Bielorusku je potrebné to urobiť vopred, po schválení názvu pred registráciou LLC. Nájdite vhodné miesto pre dielňu na pneumatiky s prihliadnutím na výhodnú blízkosť diaľnice a dostupnosť potrebných inžinierskych služieb. Koordinujte svoju voľbu v regionálnom výkonnom výbore alebo výkonnom výbore mesta Minsk (ak bývate v Minsku) a pripravte príslušné dokumenty.

6

Vyskúšajte online programy na podporu malých podnikov v Bielorusku (http://www.pravo.by/main.aspx?guid=3871&p0=C20901721&p2={NRPA). Účasť v jednom z nich vyplatí časť finančných prostriedkov investovaných do výroby alebo vám poskytne určité daňové výhody. Zaplaťte banke poplatok 175 000 bieloruských rubľov.

7

Urobte vyhlásenie o registrácii spoločnosti, podpísané všetkými zakladateľmi a predložte balík dokumentov, ktoré ste vybrali na posúdenie daňovému úradu v mieste bydliska. Môžete začať pracovať po 5 dňoch odo dňa registrácie, počas ktorej bude spoločnosť zaregistrovaná vo vládnych agentúrach.

8

Spolu s riešením právnych otázok premýšľajte nad praktickou zložkou vašej činnosti a hodnotením finančnej stránky projektu. Pamätajte, že kvalitný zákaznícky servis pneuservisu a úspešná prevádzka podniku ako celku závisia od kvalifikovaného personálu, spoľahlivého moderného vybavenia a správneho náradia.

servisné doklady pre pneumatiky

Odporúčaná