Druhy činností

Ako otvoriť tetovací salón

Ako otvoriť tetovací salón

Video: ASMR Tattoo Shop 2024, Júl

Video: ASMR Tattoo Shop 2024, Júl
Anonim

Prvý tetovací salón sa otvoril v Amerike v polovici 19. storočia. V Rusku si tetovacie štúdiá získavajú na popularite každý rok. Otvorenie takéhoto salónu je dosť náročné na čas, ale stále je to možné. Ak sa rozhodnete pre zapojenie sa do tohto typu činnosti, dôkladne si preštudujte zložitosť otvorenia a vedenia podniku.

Image

Návod na použitie

1

Registrácia povolení Vzhľadom na skutočnosť, že v súčasnosti v ruskej legislatíve neexistuje definícia tetovacieho salónu, je pomerne ťažké získať registráciu. Preto je lepšie zveriť tento proces spoločnostiam, ktoré poskytujú služby registrácie spoločností. Pomôže vám to vyhnúť sa chybám a výrazne skrátiť čas.

2

Výber priestorov Tattoo salon nezaberá veľa miesta - 15-30 m2. Preto si môžete prenajať izbu v kaderníctve, vo fitness alebo obchodných centrách. Pri výbere miestnosti je potrebné vziať do úvahy aj miesto pre pomocné materiály (bielizeň, čisté obrúsky atď.), Mala by sa tiež umiestniť vitrína so vzorkami móla, farieb, tetovacích strojov a iného potrebného vybavenia.

3

Nákup vybavenia a nábytku; Nákup nábytku potrebného pre pohodlie návštevníkov a zabezpečenie práce personálu. Z vybavenia, ktoré musíte kúpiť, samozrejme, tetovacie zariadenie a laser na odstránenie tetovania. Ak sa okrem tetovania chcete venovať piercingu, zdobeniu tela, permanentnému makeupu, tvorbe dredov, vrkôčikov, afrických účesov alebo intímnych zrážok, musíte si kúpiť aj ďalšie vybavenie.

4

Vyhľadávanie majstrov V našej krajine je bohužiaľ málo dobrých majstrov. Musí mať lekárske vzdelanie alebo osvedčenie o ukončení lekárskych kurzov. Pretože musí mať predstavu o štruktúre ľudského tela, rozumieť asepse a antiseptikám, musí byť schopný anestézie atď. Nezabudnite mať lekársku knihu so všetkými očkovaniami. Mali by ste si preto zvoliť majstra podľa jeho portfólia, aby ste sa uistili, že vám tento kandidát vyhovuje, nezabudnite sa pozrieť na fotografie predtým dokončených prác. Mzda umelcov tetovania je zvyčajne rovnomerná a je definovaná ako percento z nákladov na vykonanú prácu. V priemere salón zostáva 50-70% z ceny tetovania.

5

Marketing Poslednou vecou, ​​na ktorú treba myslieť pred otvorením tetovacej miestnosti, je reklama. Aj keď v tejto oblasti existuje malá konkurencia, stále existuje. Preto sa nevzdávajte reklamnej spoločnosti. Ako prostriedok na prilákanie klienta môžete použiť billboardy, umiestňovanie informácií o vašom salóne do rôznych katalógov, účasť na špecializovaných výstavách atď. Účinnou propagáciou salónu a udržaním pravidelných zákazníkov sa všetky prostriedky investované do vášho tetovacieho salónu vyplatia veľmi rýchlo.

Odporúčaná