obchodné

Ako zadať uvedenie do prevádzky

Ako zadať uvedenie do prevádzky

Video: Tassimo My Way 2 uvedenie do prevádzky I Bosch domáce spotrebiče 2024, Júl

Video: Tassimo My Way 2 uvedenie do prevádzky I Bosch domáce spotrebiče 2024, Júl
Anonim

Po dokončení výstavby domu alebo iného majetku je potrebné vykonať úvodnú technickú inventarizáciu a uvedenie domu do prevádzky. Aby ste to dosiahli, musíte získať úplnú sadu povolení, ktoré sú potrebné na uvedenie nového domu do prevádzky.

Image

Návod na použitie

1

Vykonajte zákonnú registráciu podľa výsledkov stavby. Za týmto účelom by ste sa mali obrátiť na miestne úrady s písomným vyhlásením o zvolaní výberovej komisie, aby mohli zvážiť možnosť uvedenia nehnuteľnosti do prevádzky, ktorej výstavba bola nedávno dokončená.

2

Zvážte etapy uvedenia dokončenej stavby vidieckeho domu do prevádzky: - vykonanie počiatočnej technickej inventarizácie, ktorá zahŕňa: vypracovanie zákona o pridelení pôdy; získanie osvedčenia o registrácii vlastníctva pôdy; Rozhodnutie vyhlášky kapitoly, ktorá umožňuje projektovanie a výstavbu; získanie povolenia na výstavbu; schválenie a schválenie projektu domu; úradne overený územný plán tých orgánov, ktoré sú zodpovedné za vykonanie potrebných katastrálnych prác, - získanie dokladu o prevzatí domu (dokončená výstavba) vo forme zákona.

3

Udeliť potrebné súhlasy týmto osobám: hlavný architekt, predseda výboru pre správu pôdy a pôdne zdroje, štátny inšpektor Hlavného riaditeľstva prírodných zdrojov, vedúci územnej správy, vedúci štátnej požiarnej služby, riaditeľ pobočky Štátneho regionálneho úradu technickej inventarizácie, vedúci Štátnej inšpekcie stavebného dozoru.

4

Získajte stanovisko od orgánov štátneho stavebného dozoru. Na tento účel je potrebné zhromaždiť nasledujúce dokumenty: - osvedčenie potvrdzujúce štátnu registráciu a právo na pozemok, - uznesenie vedúceho mesta (okresu) potvrdzujúce povolenie na projektovanie a výstavbu, - rozhodnutie o pridelení tohto pozemku, - stavebný pas, plán umiestnenia budovy na parcelu, prípustný stavebné povolenie, - schválený a odsúhlasený vývojový projekt, - registračná karta GASK, - dokumenty o počiatočnej technickej inventarizácii, - akt výberovej komisie, - plnomocenstvo alebo egrazhdansky pas, - Počet registrovaných ID - Dokumenty koordináciu s príslušnými útvarmi rôznych utilít (voda, kanalizácia, plyn, elektrina), - doklad o kúpe požadovaná autonómne hlásiče požiaru.

5

Požiadajte vedúceho mestskej správy o uvedenie domu do prevádzky. Prijatie dokončeného stavebného projektu sa uskutoční zákonom výberovej komisie, ktorý musí schváliť vedúci obce.

aké dokumenty sú potrebné na uvedenie do prevádzky

Odporúčaná