Druhy činností

Ako usporiadať cukrárstvo

Ako usporiadať cukrárstvo

Video: тестирую 20 БОЛЬШИХ НАСАДОК для БЕЛКОВО-ЗАВАРНОГО КРЕМА. БОЛЬШОЙ ОБЗОР КРУПНЫХ НАСАДОК для БЗК 2024, Júl

Video: тестирую 20 БОЛЬШИХ НАСАДОК для БЕЛКОВО-ЗАВАРНОГО КРЕМА. БОЛЬШОЙ ОБЗОР КРУПНЫХ НАСАДОК для БЗК 2024, Júl
Anonim

Voňavé pečivo, krásne sladkosti a lákavé dezerty pravdepodobne nezabudnú na milých milencov. Preto aj malá cukrárska výroba otvorená na dobrom mieste môže priniesť stály príjem. Originálny recept, rozmanitý sortiment a kontrola kvality výrobkov pomôžu z cukrovinky urobiť prosperujúce a dynamicky sa rozvíjajúce podnikanie.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - počiatočný kapitál.

Návod na použitie

1

Vykonajte marketingový prieskum, aby ste určili umiestnenie vašej cukrárne. Pri otváraní podobného podnikania môžete podniknúť niekoľkými spôsobmi. Môže to byť výroba (mini-pekárstvo) s paralelným predajom výrobkov. Táto voľba vám umožňuje plne kontrolovať proces. Nemenej nádejný však nie je ani iný druh cukroviniek založený na nákupe tovaru od niekoľkých veľkoobchodných dodávateľov. V takom prípade môžete vytvoriť širšiu škálu.

2

Vyriešte všetky potrebné administratívne záležitosti. Získajte povolenie od SES, požiarna kontrola. Zaregistrujte svoju vlastnú spoločnosť.

3

Nájdite si miesto na cukrárstvo. V tomto prípade je kľúčovým faktorom schopnosť viacerých krajín: od toho bude závisieť účasť. Malo by sa pamätať na to, že sladkosti nie sú v žiadnom prípade nevyhnutnými komoditami, a preto umiestnenie, pohodlie, dizajn miestnosti bude hrať dôležitú úlohu vo vašom podnikaní.

4

Nájdite dodávateľov surovín alebo hotových výrobkov. Pred nákupom starostlivo zvážte požadovaný počet výrobkov, ktorý závisí od vášho konečného sortimentu.

5

Vytvorte sortiment. Asi 70% ponúkaného pečiva by malo byť pre vašu cieľovú klientelu známe a známe. Rozdeľte sortiment do niekoľkých kategórií, napríklad pečivo na raňajky, chlieb, slané koláče, sušienky, koláče. V každej z nich by mali byť prítomné spoločné pozície. Avšak aj ten najslávnejší a najjednoduchší koláč, napríklad „Zemiaky“, musí byť vyrobený s nejakou ochrannou známkou. Zvyšok sortimentu by mali byť originálne dezerty, nové predmety, nezvyčajné pečivo. Ponúknite svojim zákazníkom značkové cukrovinky a preskúmajte ich názory. Je celkom možné, že niektoré sladkosti sa stanú veľmi populárne a budú sa pevne usadiť v hlavnom menu.

6

Vytvorte atraktívnu atmosféru v cukrárni. Aj keď nemáte v úmysle otvoriť plnohodnotnú kaviareň, urobte v nákupnej zóne niekoľko stolov, zakúpte si kávovar, aby vaši zákazníci mali vždy možnosť vyskúšať aromatické čerstvé pečivo v pohodlných podmienkach.

Venujte pozornosť

Väčšina cukroviniek sa rýchlo kazí. Dôsledne monitorujte dátumy exspirácie a kvalitu produktu.

Odporúčaná