obchodné

Ako usporiadať pláž

Ako usporiadať pláž

Video: Perfektný deň v kanadskom Toronte! ❄️ | Čo robiť s 24 hodinami v centre Toronta v zime 🇨🇦 2024, Júl

Video: Perfektný deň v kanadskom Toronte! ❄️ | Čo robiť s 24 hodinami v centre Toronta v zime 🇨🇦 2024, Júl
Anonim

Ak chcete zorganizovať verejnú pláž, starostlivo si vyberte miesto pre jej umiestnenie a pripravte sa na návštevy zástupcov rôznych inšpekčných orgánov. Povolenia na otvorenie pláže bude potrebné získať v Rospotrebnadzore, ako aj na ministerstve pre mimoriadne situácie. Okrem toho budú potrebné značné náklady na usporiadanie miesta odpočinku a čistenie dna nádrže.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte si miesto pre budúcu pláž. Pamätajte, že nie všetky pobrežné územia môžu získať tento štatút. Miesto odpočinku by sa malo nachádzať nie viac ako pol kilometra od najbližšieho odtoku. A dno nádrže by sa malo postupne znižovať. Každý región má vo všeobecnosti vlastný regulačný rámec v tejto oblasti. Pozorne si to preštudujte.

2

Prenájom na zemi. Ak ide o územie obce, kontaktujte túto otázku so správou mesta. Ak je pôda súkromná - rokujte s majiteľom.

3

Opevnite územie pláže na súši. Položte bóje na vodnú hranicu. Pred dovozom piesku, odborníci odporúčajú odstrániť ornicu a položiť geotextílie - tak, aby tráva nerastla a piesok bol pomalšie vymývaný vodou. Naopak, niektoré časti pláže môžu byť zasiate trávnatou trávou alebo rozprestretými rohmi trávnika. Časť miesta odpočinku môže byť tiež pokrytá dlažobnými doskami - bude vhodnejšie umiestniť ležadlá a slnečníky na pevný a rovný povrch.

4

Požičajte si potápačov, aby vyčistili a preskúmali dno rybníka. Podľa normy by zostup do vody mal byť plynulý - vo vzdialenosti 15 metrov od pobrežia by hĺbka nemala presahovať dva metre. Je žiaduce, aby oblasť kúpania bola piesočnatá alebo kamienková.

5

Usporiadajte plážovú infraštruktúru. Vložte odkladacie kabíny, toalety, a ak nie je kanalizačný systém pripojený - suché skrine. Môžete zariadiť sprchy, kaviarne, vodné šmýkačky, požičovňu katamaránov, jazdy na banánoch a skútroch, masážny box, miesto na kreslenie kresieb hennou. Na mieste verejného odpočinku by samozrejme malo byť miesto prvej pomoci, záchranná veža a bezpečnostné miesto. Je vhodné vybaviť pláž pomocou video monitorovacieho systému - aby sa návštevníci, ktorí odchádzajú na kúpanie, nemuseli starať o zostávajúce veci.

6

Ešte pred začiatkom kúpacej sezóny by vašu pláž mala navštíviť osobitná komisia zložená zo zástupcov ministerstva pre mimoriadne situácie, inšpektorátu pre malé plavidlá a Rospotrebnadzor. Budú akceptovať pláž. Ak neexistujú žiadne sťažnosti, dostanete povolenie na použitie. Ak sa vyskytnú nejaké chyby, budete mať čas na ich odstránenie.

Odporúčaná