Obchodné riadenie

Ako zvýšiť predaj obuvi v roku 2017

Ako zvýšiť predaj obuvi v roku 2017

Video: Odhalenie pravého Donalda Trumpa: ničivé obvinenie z jeho podnikania a života (2016) 2024, Júl

Video: Odhalenie pravého Donalda Trumpa: ničivé obvinenie z jeho podnikania a života (2016) 2024, Júl
Anonim

Zvyšovanie predaja je hlavným problémom a problémom každej spoločnosti, malej alebo veľkej, predávajúcej tovar alebo poskytuje služby. Otázka zvyšovania predaja je veľmi dôležitá z hľadiska získavania a aktualizácie zákazníckej základne, ako aj zvyšovania ziskovosti podniku.

Image

Návod na použitie

1

Najbežnejším marketingovým krokom na zvýšenie predaja obuvi je správna a kompetentná reklama v obchode. Ak žijete v malom meste, môžete reklamu umiestniť v televízii alebo rádiu. Pri nákupoch vo veľkých mestách nezabudnite na billboardy. Môžete distribuovať aj letáky s reklamou na svoje topánky a propagačné akcie, ktoré sa konajú v obchode. Je lepšie kúpiť alebo prenajať priestor pre obchod v blízkosti obchodu s oblečením. Za zmienku tiež stojí jasné znamenie a nezabudnuteľný slogan.

2

Urobte sezónny predaj. Uprostred predaja ženy nakupujú veci a topánky podľa toho, ako sú posadnutí. Ak váš obchod nemá zľavové karty ani zľavové karty, je lepšie ich vydať. Napríklad karta môže byť kumulatívna: ak klient od vás kúpil topánky pre viac ako 10 000 rubľov, zľava bude 5%, ak je vyššia ako 15 000 - 7%.

3

Stojí za to sa pokúsiť zorganizovať rôzne druhy propagačných akcií. Najslávnejšie z nich vo svete marketingu sú dva páry za cenu jedného; dva si kúpite - tretí ako darček; pri kúpe obuvi - ponožiek alebo výrobkov na ošetrovanie obuvi ako darček; každých 20 návštevníkov - pár topánok z predchádzajúcej kolekcie - ako bonus.

4

Vytvorte web pre svoj obchod. Veľmi výhodná vec - klient sa bude môcť zoznámiť s vaším sortimentom, zistiť, čo je k dispozícii, pozrieť sa na ceny tovaru a tiež si objednať topánky bez toho, aby opustil svoj domov.

5

Účinným spôsobom, ako zvýšiť predaj, bude prilákať predajcov, aby si spolu s nákupným oddelením vybrali zbierku novej obuvi. Zrejmé výhody: po prvé, predajcovia sa nebudú brať ohľad na dievčatá; po druhé, zúčastňujú sa na výbere obuvi, budú sa preto snažiť predať ju, pretože neúspech sa nebude môcť tlačiť iba na oddelenie obstarávania. Teraz sa budú musieť nadšene podieľať na tomto procese, ponúknuť a pochváliť jednu alebo druhú obuv.

Odporúčaná