ostatné

Ako skontrolovať protistranu

Ako skontrolovať protistranu

Video: Проверка компании | Youcontrol, паспорт надежности | Ларди транс 2024, Júl

Video: Проверка компании | Youcontrol, паспорт надежности | Ларди транс 2024, Júl
Anonim

Protokol si môže skontrolovať ktokoľvek prostredníctvom online služby dostupnej prostredníctvom odkazu z hlavnej stránky oficiálnej webovej stránky Federálnej daňovej služby Ruska. Táto kontrola vám umožní zobraziť všetky informácie, ktoré obsahuje vaša protistrana, v registri. Môžete tiež zistiť, či medzi jej zakladateľmi sú diskvalifikované osoby a či informácie, ktoré o sebe podáva, sú správne.

Image

Budete potrebovať

  • - počítač;

  • - prístup na internet;

  • - dostupné informácie o protistrane.

Návod na použitie

1

Otvorte hlavnú stránku oficiálnej webovej stránky Federálnej daňovej služby Ruska a kliknite na odkaz „Otestujte sa a protistrana“. Nachádza sa na pravej strane stránky. Ak je váš monitor malý, budete musieť túto stránku trochu posunúť nadol.

2

Vyhľadávací formulár obsahuje niekoľko polí. V takom prípade stačí vyplniť ktorúkoľvek z nich. Pri kontrole konkrétnej právnickej osoby je však lepšie zadať čo najviac informácií. Ak sú vaše údaje neúplné, budete sa musieť obmedziť na dostupné údaje.

Tiež vyberte geografiu vyhľadávania. V predvolenom nastavení bude implementovaná v celej krajine. Môžete sa však obmedziť na jeden ústavný orgán federácie alebo naopak vykonať audit niekoľkých záujmov.

3

Po vyplnení všetkých polí relevantných pre váš prípad zadajte kontrolný kód a zadajte príkaz na vyhľadávanie. Ak vyhľadávanie úplných údajov neprináša výsledok, skúste tieto alebo tieto polia vymazať. Tým sa rozšíri počet spoločností, ktoré spĺňajú vaše kritériá vyhľadávania, az ktorých si môžete vybrať najvhodnejšie. Ak však poznáte DIČ a kontrolný bod zmluvnej strany, výsledok vyhľadávania môže byť iba jeden, pretože tieto údaje sú pre každú spoločnosť jedinečné. Ak pri vyhľadávaní podľa týchto kritérií nedôjde k výsledku, buď ste zadali niečo zlé, alebo informácie, o ktorých vás protistrana informovala, sú nesprávne.

4

Ak vyhľadávanie prinieslo niekoľko výsledkov, vyberte možnosť, ktorá najlepšie vyhovuje vašej protistrane, kliknite na odkaz na ňu a porovnajte informácie o nej obsiahnuté v databáze s vašimi.

Užitočné rady

Táto služba sa dá použiť aj na kontrolu jedinečnosti názvu spoločnosti.

Federálna daňová služba

Odporúčaná