Obchodné riadenie

Čo nazvať textilný obchod

Čo nazvať textilný obchod

Video: Čínsky vs. Slovenský textil 2024, Júl

Video: Čínsky vs. Slovenský textil 2024, Júl
Anonim

Aby bol akýkoľvek obchod obľúbený u zákazníkov, musí byť jeho názov nezabudnuteľný. Nakoniec, po návšteve dobrého obchodu s kvalitným tovarom bude pravdepodobne niekto chcieť o tom povedať svojim priateľom.

Image

Budete potrebovať

  • - pero;

  • - hárok papiera;

  • - počítač s prístupom na internet.

Návod na použitie

1

Ak neviete pomenovať svoj obchod, možno vám pomôžu vaši priatelia a známi. Nechajte ich pracovať. Osobitnú pozornosť si zasluhujú fanúšikovia riešenia zaujímavých problémov a hádaniek. Vaši priatelia vám radi pomôžu, ak vedia, že je to pre vás veľmi dôležité.

2

Dajte každému členovi tímu osobnú úlohu: ponuku pracovať s dvoma alebo tromi písmenami abecedy. Použite encyklopedický slovník, ktorý nesúvisí s úzkou oblasťou činnosti.

3

Vyberte slová, ktoré spôsobia, že sa osoba spojí s tkanivami. Napríklad „Šitie“, „Dúha“, „Štýl“. Požiadajte asistentov, aby napísali nápad proti každému vymyslenému slovu, vďaka ktorému sa slovo javí ako vhodné.

4

Vytvorte zoznam možností prijatých mien. Uverejnite ju na webovej stránke budúceho obchodu. Nerobte komplexný dizajn, slová by mali používatelia ľahko skopírovať pomocou myši.

5

Zorganizujte súťaž medzi obyvateľmi mesta. Povedzte nám, že môžete použiť medzery, ktoré sú k dispozícii na webe, upravovať ich a dopĺňať. Nápady prichádzajú oveľa rýchlejšie, keď existujú počiatočné možnosti.

6

Táto metóda má niekoľko výhod: opatrne inzerujete svoj obchod, ľudia sa o ňom dozvedajú. Okrem toho, ak sa osoba podieľa na vytvorení niečoho, má pocit spolupatričnosti, čo znamená, že bude považovať za svoju povinnosť navštíviť obchod, v mene ktorého pracoval. Zároveň budete mať viac možností na výber mena.

7

Skontrolujte prijaté žiadosti a urobte výber. Pozvite do poroty svojich priateľov, ktorí ako prvé prišli s menami. Požiadajte ich, aby si vybrali nejaké dobré mená. Urobte svoje konečné rozhodnutie. Slávnostné zľavy pre všetkých účastníkov súťaže v deň otvorenia a cena pre víťaza.

8

Prejdite na internet a použite službu „Generátor mien“ (http://www.namegenerator.ru/). Je navrhnutý tak, aby pomohol ľuďom prísť na názov obchodu, spoločnosti, značky atď.

9

Do príslušných polí zadajte parametre, ktoré poznáte. Ak napríklad chcete prísť s názvom spoločnosti, do poľa „Počiatočný text“ napíšte „LLC“. Ak už máte nejaké koncepty, vyplňte stĺpec „Záverečný text“ (napríklad chcete, aby meno končilo slovom „Consulting“). Kliknite na tlačidlo Generovať - ​​a získate desať možností pre názvy vašej organizácie.

Súvisiaci článok

Úloha textilu v interiéri

  • Ako pomenovať obchod s oblečením - názov obchodu, prísť s názvom obchodu
  • názov textilných obchodov

Odporúčaná