obchodné

Ako zorganizovať zastupiteľskú kanceláriu

Ako zorganizovať zastupiteľskú kanceláriu

Video: VÝPOČET KAPACÍT - Výrobné kapacity, ekonomika podniku aj v kancelárii 2024, Júl

Video: VÝPOČET KAPACÍT - Výrobné kapacity, ekonomika podniku aj v kancelárii 2024, Júl
Anonim

Existuje niekoľko dôvodov, prečo by ste mohli chcieť otvoriť zastúpenie alebo pobočku. Možno to budú nové miestne alebo regionálne jednotky vášho podniku. Bez ohľadu na dôvod môžete otvoriť zastúpenie vykonaním niekoľkých jednoduchých krokov.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - dokumentácia;

  • - priestory;

  • - rozpočet.

Návod na použitie

1

Premýšľajte a napíšte na papier štruktúru vašej novej kancelárie. Uveďte, ako plánujete rozdeliť aktíva pre novú divíziu tak, aby každý z podnikov mal rovnaké práva. Kontaktujte veriteľov a finančných mentorov. Vysvetlite svoj plán na oddelenie spoločnosti - ako, kde a na aký účel plánujete otvoriť zastúpenie.

2

Vytvorte obchodný plán a vyhodnotte čas, ktorý vám bude potrebný na založenie novej spoločnosti. Rozhodnite sa, či potrebujete najať špecialistu na pomoc pri zakladaní oboch typov podnikov. Pridajte do plánu zastúpenia nových zamestnancov, ako aj potrebný kapitál potrebný na jeho spustenie a vysvetlite, ako ho plánujete financovať.

3

V prípade potreby využite úspešné komponenty svojho podnikania na získanie pôžičiek a rizikového kapitálu na rozšírenie výroby. Prešli ste dlhú cestu a ako podnikateľ ste získali dostatočné skúsenosti. Uveďte to vo svojom pláne a toto bude hrať dôležitú úlohu pri jeho posudzovaní veriteľmi.

4

Zaregistrujte novú jednotku. Požiadajte svojho právnika o pomoc so všetkými potrebnými dokladmi. Prevod fyzického majetku z materskej spoločnosti na nové zastúpenie. Označte každú transakciu v knihe materskej spoločnosti ako príjem a v knihe novej jednotky ako debet.

5

Získajte všetky potrebné licencie a povolenia na rozšírenie svojho podnikania a výstavbu (alebo prenájom) novej budovy. Budete tiež musieť uzavrieť poistenie a vyplniť daňové priznanie.

6

Zrušte časť svojho reklamného rozpočtu. Nové zastúpenie nezaujme okrem iného záujem, kým o tom nebudete hovoriť v médiách. Povedzte všetkým, aké úspechy ste dosiahli a že vďaka sľubnej firme ste dokázali dosiahnuť jej rozšírenie. Nakoniec sa vaše vynaložené peniaze úplne vyplatia.

Odporúčaná