obchodné

Ako zariadiť miesto prenájmu

Ako zariadiť miesto prenájmu

Video: Prenájom 1-izbový byt s loggiou a parkovacím miestom 2024, Júl

Video: Prenájom 1-izbový byt s loggiou a parkovacím miestom 2024, Júl
Anonim

Prenájom nástrojov na stavebné práce je dobrým obchodným nápadom pre začínajúceho podnikateľa, ktorý vie veľa o tradičných remeslách pre mužov. Tento typ podnikania ešte nebol široko rozšírený, a preto môže byť hospodárska súťaž uspokojená s minimálnymi výhodami, ale sľubuje niektoré výhody, čo je najdôležitejšie - umožňuje vám rozšíriť rozsah činnosti v priebehu času a zvládnuť súvisiace oblasti.

Image

Budete potrebovať

  • - miestnosť s rozlohou asi 40 - 50 metrov štvorcových;

  • - stojany na uloženie náradia, pevnej linky a počítača;

  • - Prvá skupina rôznych nástrojov, ktoré vydáte;

  • - partner so skúsenosťami v oprave širokého spektra elektrických zariadení;

  • - Reklama v tlačených médiách a mestských zoznamoch tovaru a služieb.

Návod na použitie

1

Prenajmite si izbu o výmere 40 - 50 metrov štvorcových, s prístupom na ulicu a možnosťou zorganizovať v nej malý sklad. Prirodzene nie je potrebné, aby sa miesto na prenájom náradia nachádzalo na hlavnej ulici, jeho miesto je v obytnej štvrti, ktorej obyvatelia nemajú záujem o kúpu, ale o dočasné použitie nástrojov, ktorých potreba po vykonaní konkrétnej práce zmizne. Vaše hlavné prostriedky na prilákanie zákazníkov - tlačené reklamy a takzvané mužské slovo - povedú zainteresovaných ľudí priamo k vám.

2

Vybavte priestory bodu, zvýraznite v ňom zónu na uloženie nástroja a počítadlo pre komunikáciu so zákazníkmi a spracovanie transakcií. Jeden alebo dvaja ľudia budú pracovať v tomto okamihu, z ktorých prvý vydá tento nástroj a druhý sa bude zaoberať jeho súčasnou opravou a účtovaním. Obaja zamestnanci môžu vykonávať rovnaké funkcie a pravidelne sa vzájomne vymieňať.

3

Vytvorte sortiment náradia, ktoré si prenajímate, pred začatím práce sa snažte zahrnúť čo najviac jednotiek, nezabudnite na rôzne typy zariadení, ktoré sú potrebné na stavenisku alebo v prímestskej oblasti. Väčšina vášho sortimentu je elektrické náradie na opravy a malé stavebné práce (vŕtačky, dierovače, brúsky, elektrické píly) a ďalšie objemné stroje (miešačky betónu, kosačky na trávu, zváračky) sú tiež žiadané. Pri prvom nákupe je potrebné zakúpiť niekoľko jednotiek s čo najväčším počtom nástrojov a následne zakúpiť iba tie typy zariadení, u ktorých je vysoký dopyt.

4

Zvážte reklamnú spoločnosť pre budúce nájomné miesto a zostavte reklamný rozpočet na prvé mesiace svojej činnosti. Najúspešnejšími reklamnými kanálmi v prípade stavebného nástroja sú tlačené médiá, bezplatné noviny a sprievodcovia mestami. Je dobré sa pokúsiť inzerovať aj prostredníctvom internetu, hoci jeho účinnosť v tomto prípade sa môže líšiť. Je potrebné pripomenúť, že v prípade miesta prenájmu je reklama a povedomie okolitých obyvateľov takmer jedinou zárukou príjmu a návratnosti, v každom prípade, kým nezískate dobrého kontingentu stálych zákazníkov.

Užitočné rady

Podnikateľom, ktorí sa vyskúšali ako majitelia predajní náradia, sa odporúča nadviazať obchodné vzťahy so spoločnosťou poskytujúcou právne služby od samého začiatku, pretože veľmi skoro budete musieť na súde riešiť prípady nevrátenia prenajatého vybavenia.

Ako sa váš podnik rozvíja, mali by ste ovládať tie typy aktivít, ktoré sú pohodlne a výhodne kombinované s prenájmom náradia, najmä obchod s spotrebným materiálom pre rovnaké vybavenie, aké vydávate vo svojom momente.

Ako otvoriť požičovňu stavebných nástrojov

Odporúčaná