obchodné

Ako zorganizovať vaše podnikanie v oblasti taxislužby

Ako zorganizovať vaše podnikanie v oblasti taxislužby

Video: Charles Leadbeater: Education innovation in the slums 2024, Júl

Video: Charles Leadbeater: Education innovation in the slums 2024, Júl
Anonim

Taxislužba je jedným z najrýchlejšie platiacich podnikov. Preto v každom meste v našej krajine existuje veľké množstvo malých súkromných spoločností špecializujúcich sa na prepravu taxi. Je ľahké otvoriť taxislužbu. Rovnako ako v každom podnikaní však existujú aj ich vlastné charakteristiky.

Image

Návod na použitie

1

Potenciálni cestujúci taxíkom majú dnes na výber. Dobré meno spoločnosti sa preto stáva hlavným faktorom prijímania objednávok. Povesť spočíva v kvalite služieb zákazníkom, jeho bezpečnosti počas cesty, vonkajšom a vnútornom vzhľade vozidla, rýchlosti a pohotovosti reakcie na volanie a vykonaní objednávky. Preto si pri otváraní podnikania v taxislužbe dôkladne vypočítajte vlastné zdroje. Neočakávajte rýchle zisky. Spoločnosť si bude vyžadovať určitý čas na zabezpečenie hladkej prevádzky a vaše taxíky by sa mali etablovať ako najpohodlnejšie a najrýchlejšie spomedzi konkurentov.

2

Zaregistrujte sa u miestneho daňového úradu ako samostatný podnikateľ a zamestnávateľ. Tiež sa zaregistrujte na mimorozpočtových fondoch, PFR, FSS.

3

Nájsť a prenajať si izbu, kde sa budú nachádzať, expedičná služba, technickí pracovníci, účtovníctvo atď. Majte na pamäti, že spoločnosť musí mať miesto, kde môžete vykonávať menšie technické opravy automobilov.

4

Vyberte si a zakúpte si taxislužbu, krásne telefónne číslo, automatickú telefónnu ústredňu, komunikáciu, navigátory, vysílačky atď. Za týmto účelom sa predpokladá nákup určitého softvéru, počítačového vybavenia, prenájom odborníka na ladenie systému a sledovanie jeho presnej práce. Na tom závisí úspech vášho taxíka.

5

Potom vytvorte flotilu svojej spoločnosti. Môžu to byť ich vlastné autá, ktoré si budú vyžadovať ďalšie investície plus investície do zariadenia autoservisu a umývania, aby sa monitoroval technický stav strojov. Mnoho podnikateľov pracuje s vodičmi vo svojich autách a uzatvára s nimi dohodu. Všetko záleží na sume, ktorú môžete minúť za otvorenie firmy.

6

Získajte prepravnú licenciu; Prenájom priateľských dispečerov a skúsených vodičov; vybavte si pohodlnú obchodnú kanceláriu, vybavte autá modernými komunikáciami, dajte nezabudnuteľnú reklamu novinám … a choďte!

Odporúčaná