obchodné

Ako organizovať svoju celulárnu komunikáciu

Ako organizovať svoju celulárnu komunikáciu

Video: "Connected Review".Issue 7.“Communication in the mountain-wooded area.Examples of CTOs in Chechenya 2024, Júl

Video: "Connected Review".Issue 7.“Communication in the mountain-wooded area.Examples of CTOs in Chechenya 2024, Júl
Anonim

V Rusku je bunková komunikácia pomerne mladý a vyvíjajúci sa jav. Hovorenie na mobilných telefónoch už dnes nie je luxusom, ale prostriedkom komunikácie s priateľmi, rodinou a kolegami. Vytvorenie vlastnej celulárnej siete nie je ľahké, ale výhodné. Ako to všetko zorganizovať?

Image

Návod na použitie

1

Zúčastnite sa tendra (trvajúceho približne 6 mesiacov) ruského výboru pre dohľad nad komunikáciami o získanie licencie. Výherca súťaže získa právo používať určitý rozsah rádiových frekvencií v rámci štandardného spektra. Licencia umožňuje použitie tohto rozsahu na celom území Ruska alebo v konkrétnom regióne rozhodnutím ministerstva komunikácií a masmédií.

2

Ak ste zvíťazili v tendri, pošlite do Hlavného rádiového frekvenčného centra plán, ktorý označuje umiestnenie základných staníc a aké frekvencie zvoleného rozsahu budú používať. Centrum začne zdĺhavé skúmanie kompatibility elektromagnetických vĺn. Približne po 4, 5 mesiacoch dostanete plán dohodnutý v rádiovom centre. Ak plán nie je schválený, vytvorte nový. Potom sa znova začne proces schvaľovania.

3

Plán schválený vo RF centre odovzdajte na schválenie Výboru pre dohľad nad komunikáciou. Po štyroch mesiacoch dostanete územno-frekvenčný plán pre umiestnenie vašich základných staníc.

4

Overte si so Stroytekhnadzorom konkrétne miesto inštalácie veže, podporné stĺpy a ďalšie malé konštrukcie. Začať s budovaním rádiovej veže. Kapitálová výstavba veže spočíva v jej projektovaní, preskúmaní, uvedení do prevádzky zariadenia s povolením na jeho prevádzkovanie. Registrujte vežu ako nehnuteľnosť. Alebo podpíšte prenájom na streche budovy na inštaláciu antény.

5

Predajte zariadenie regionálnej styčnej kancelárii pre dohľad. Vaša sieť sa teraz pripojí k verejnej komunikačnej sieti. Príďte s názvom siete. Vypracovať balík platených a bezplatných služieb. Stanovte sadzby za poskytovanie mobilných služieb.

6

Vyhľadajte svojich stálych zákazníkov. Inzerujte v médiách.

Odporúčaná