obchodné

Ako otvoriť tanečnú akadémiu

Ako otvoriť tanečnú akadémiu

Video: Akadémia tanečného klubu Fresh Dance Group 2024, Júl

Video: Akadémia tanečného klubu Fresh Dance Group 2024, Júl
Anonim

Tanec je veľmi populárny koníček. Stále viac ľudí sa zaujíma o najrôznejšie oblasti tejto umeleckej formy. Máte radi aj tanec a máte aj podnikateľské schopnosti? Potom urobte z vášho hobby obchod a otvorte si vlastnú tanečnú akadémiu.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte si koncept práce vášho budúceho štúdia. Pod jednou strechou môžete zhromaždiť niekoľko sľubných oblastí a naučiť začiatočníkov základy majstrovstva. Tento prístup zabezpečí stály tok zákazníkov, bude však pre vás ťažké konkurovať existujúcim školám.

2

Zvážte sľubnejšiu možnosť. Nájdite hlavný smer a postavte okolo neho koncept. Napríklad začnite s výučbou iba tancov z východu alebo Latinskej Ameriky. Pri výbere tohto štýlu práce venujte osobitnú pozornosť hľadaniu kvalifikovaných učiteľov.

3

Nájdite vhodnú izbu. Môžete sa otvoriť samostatne alebo sa spojiť s posilňovňou alebo detskou posilňovňou. Je dôležité, aby potenciálni partneri neplánovali rozširovať škálu služieb smerom k rozvoju tanečného smeru. Ideálnou možnosťou je otvoriť školu pre dospelých v blízkosti detského centra - takáto aliancia bude prospešná pre obe strany.

4

Pri výbere izby venujte pozornosť obchodným a nákupným centrám. Haly, ktoré si v týchto budovách možno prenajať, nevyžadujú opravy, takže môžete ušetriť čas a peniaze. Vybavenie izieb pre triedy a odpočinok, šatňa, sprcha, kúpiť potrebné vybavenie. Venujte osobitnú pozornosť podlahe - od toho závisí nielen pohodlie, ale aj bezpečnosť študentov. Najlepšie je laminát alebo parkety s vysokou odolnosťou proti opotrebeniu.

5

Zapojte sa do výberu učiteľov. Vyberte pedagógov „s menom“ alebo sľubných začiatočníkov. Prvý z nich aktívne priťahuje zákazníkov, druhý je menej náročný na platy a je lojálnejší k pracovisku. Je dôležité vytvoriť v tíme harmonickú a priateľskú atmosféru, aby nedošlo k vyvolaniu fluktuácie zamestnancov. Odchod dobrého učiteľa môže ohroziť existenciu celej oblasti vašej akadémie.

6

Urobte si rozvrh, stanovte ceny a systém zliav. Ziskovosť školy zabezpečí nepretržitý tok študentov. Optimálne zloženie skupiny je 10 - 15 osôb. Väčšina z nich si vyberie večerné kurzy. Ak chcete zaistiť rovnomernejšie obsadenie miestnosti, ponúknite špeciálne ceny na ranné hodiny. Zvážte možnosť získania predplatného, ​​zľavy na prilákanie priateľov a ďalšie bonusové programy.

7

Aktívne propagujte svoju akadémiu. Komunikujte na tematických fórach, distribuujte letáky v obchodných centrách a vzdelávacích inštitúciách. Vytvorte pre svoju školu webovú stránku, na ktorej môžete uverejňovať fotografie, články z vlastného zloženia, informácie o histórii tanca. Zorganizujte mesačné večierky pre študentov, kde môžu demonštrovať svoje schopnosti a zároveň prilákať všetkých záujemcov o vzdelávanie.

Odporúčaná