obchodné

Ako otvoriť podnik v Omsku

Ako otvoriť podnik v Omsku
Anonim

Založenie podniku znamená vytvoriť tok zákazníkov a priniesť zisk novej spoločnosti. Aj keď neexistujú žiadne hotovostné príjmy, v Omsku nemožno hovoriť o žiadnom podnikaní. Preto musíte začať hľadaním zákazníkov.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte si atraktívnu oblasť činnosti pre vás. Nezáleží na tom, že nemáte sklady, kancelárie alebo zamestnaných zamestnancov. Ak nájdete spôsob, ako prilákať zákazníkov, môžete urobiť čokoľvek. Sledujte, čo robia iné firmy, a zamerajte sa na úzky smer.

2

Nájdite odpoveď na otázku, kto robí rozhodnutie o kúpe. Ak máte v úmysle slúžiť spoločnostiam, posledné slovo môže byť pre obchodných riaditeľov atď. Musíte mať dobrú predstavu, na koho smerovať vaše úsilie.

3

Vytvorte program pre bezplatnú udalosť, na ktorú môžete pozvať osoby s rozhodovacou právomocou, aby s vami spolupracovali. Podľa tlačových správ a prieskumu osobného trhu identifikujte problémy, ktoré sa týchto ľudí týkajú. Sľúbte rozhodnutie. Program by sa mal zaoberať boľavými miestami. Ak nemôžete hovoriť s publikom, nájdite partnerov, ktorí to urobia.

4

Upozornite čo najviac potenciálnych účastníkov, ale dajte všetkým vedieť, že počet miest je obmedzený. Po predložení predbežných žiadostí zavolajte účastníkom a ďakujeme za váš záujem. Povedzme, že miesto a čas budú ohlásené o niečo neskôr.

5

V Omsku je dostatočný počet obchodných centier, konferenčných miestností, veľkých kancelárií, kde môžete stretnúť potenciálnych zákazníkov. Dohodnite sa s majiteľom jedného z priestorov a usporiadajte s nimi svoju udalosť. Postarajte sa o prestávky na kávu.

6

Usporiadajte a usporiadajte stretnutie, zbierajte vizitky. Vaším cieľom je poskytnúť užitočné informácie a zoznámiť sa. Dajte nám vedieť, že po chvíli budete mať niečo zaujímavé.

7

Pripravte dokumenty na registráciu spoločnosti. Nájdite vágne okamihy telefonicky. (3812) 35-95-61 - informačná služba Úradu federálnej daňovej služby Ruska pre región Omsk.

8

Pomocou existujúcich spojení začnite priťahovať zákazníkov, aby poskytovali platené služby.

Internetové účtovníctvo „Moje podnikanie“

Odporúčaná