Druhy činností

Ako otvoriť centrum voľného času

Ako otvoriť centrum voľného času

Video: Builderall vs Clickfunnels vs Kartra 2020 (Získajte 4770 $ z bonusov ZADARMO) 2024, Júl

Video: Builderall vs Clickfunnels vs Kartra 2020 (Získajte 4770 $ z bonusov ZADARMO) 2024, Júl
Anonim

Rekreačné strediská sú predmetom podnikania. Aj keď si tento smer vyžaduje značné investície, návratnosť príslušného prístupu môže byť primeraná. Kľúčom k tomu sú správne vybrané priestory, správne vybrané, kvalifikovaní pracovníci, úroveň služieb, súbor služieb ponúkaných zákazníkom a kvalita ich poskytovania.

Image

Návod na použitie

1

Nájdite tú pravú miestnosť, ktorá vyhovuje vašim potrebám. Žiadosti budú úplne závisieť od vašich plánov: aké služby plánujete poskytovať vo svojom centre. V každom prípade budete potrebovať niekoľko samostatných priestranných izieb: napríklad bar, diskotéka, bowlingové centrum, biliard a kúpele. Keďže bar bude pravdepodobne vyžadovať licenciu na obchodovanie s alkoholom, vzdialenosť od detských a športových zariadení, nemocníc a kliník je z dôvodu ustanovení právnych predpisov vášho regiónu veľmi dôležitá. Zohľadnite tiež osobitné požiadavky týkajúce sa zvukovej izolácie, vetrania, požiarnej bezpečnosti a mnohých ďalších.

2

Uzavrite nájomnú zmluvu pre vybrané priestory alebo, ak je to možné, získajte vlastníctvo a ak ste ju kúpili, zaregistrujte ju pre seba alebo svoju spoločnosť spôsobom predpísaným zákonom. Aby ste to dosiahli, budete sa musieť obrátiť na územné oddelenie Rosregistrácie so súborom potrebných dokumentov.

3

Zapojiť sa do opravy priestorov a ich premeny na potreby budúceho centra. Je dôležité nepreskúmať služby dizajnérov a staviteľov najvyššej triedy a pri výbere materiálov na dekoráciu interiéru brať do úvahy nielen estetiku, ale aj ekológiu a bezpečnosť.

4

Zbierajte potrebné licencie súbežne s opravou. Na predaj alkoholu v bare budete potrebovať aspoň licenciu. Potreba zvyšku závisí od smerov, ktoré ste si vybrali, a od zvláštností federálnych a miestnych právnych predpisov. Je možné, že ostatní nebudú potrebné.

5

Nákup a inštalácia potrebného vybavenia. Koordinujte možnosť inštalácie s tými, ktorí vykonávajú opravy vo vašej izbe. Je optimálne vykonávať potrebnú prácu s pomocou tých istých odborníkov alebo, ešte lepšie, ich spoločným úsilím s dodávateľmi zariadení.

6

Prijímajte zamestnancov budúceho centra s prihliadnutím na jeho rozsah a zvolené smery. Tieto parametre určujú, koľko ľudí as akými špecialitami si budete musieť najať.

7

Zvážte reklamnú stratégiu. V prípade seriózneho zábavného centra je lepšie použiť niekoľko informačných kanálov pre spotrebiteľa: médiá, vonkajšiu reklamu, distribúciu letákov a brožúr na novom mieste a distribúciu poštových schránok. Lietadlá, ktoré majú nárok na zľavy, môžu byť užitočné. Budúcim návštevníkom včas oznámite informácie o nadchádzajúcom otvorení, zľavách a propagačných akciách, ktoré sú pre nich pripravené (tento smer bude potrebné zvážiť osobitne). To všetko je zaručené, že k vám budete priťahovaní v prvých pracovných dňoch. To, či ich budú môcť ďalej udržiavať, bude závisieť iba od vás a personálu, ktorého ste prijali.

Odporúčaná