Druhy činností

Ako otvoriť firmu doma v roku 2017

Ako otvoriť firmu doma v roku 2017

Video: Dobré ráno: Žigovej drevárskej firme sa darilo najmä keď bol ministrom (štvrtok, 4. 2. 2021) 2024, Júl

Video: Dobré ráno: Žigovej drevárskej firme sa darilo najmä keď bol ministrom (štvrtok, 4. 2. 2021) 2024, Júl
Anonim

Ktorý z ľudí nesníva o začatí vlastného podnikania. Oblasti záujmu sa líšia pre každého - niekto otvorí obchod s potravinami, ale niekto začne prinášať autá z Japonska. Čo ak sa rozhodnete pracovať doma? To úlohu trochu zjednodušuje, v žiadnom prípade nebudete musieť platiť veľké nájomné a platy veľkému počtu zamestnancov. Tak, ako otvoriť obchodnú homebody.

Image

Budete potrebovať

Počiatočný kapitál

Návod na použitie

1

Identifikujte „nedostatky“ potenciálnych zákazníkov. tj zistite, aké sú potreby občanov pre produkt alebo službu, ktorú chcete predať. Ak to chcete urobiť, urobte malý sociálny výskum. Na rôznych fórach na internete objavte témy týkajúce sa vášho produktu. Ak je povaha diskusie aktívna, ľudia začnú prejavovať záujem - pravdepodobnosť, že vaše podnikanie pôjde dobre, sa zvýši. Táto metóda sa, samozrejme, týka najmä niektorých špecifických a nových výrobkov a služieb pre ľudí (napríklad nejaký druh medicíny, simulátory atď.). A ak sa chystáte robiť viskózne rukavice, šály, svetre, potom taký prieskum nie je potrebný. Pretože váš produkt je zrozumiteľný pre potenciálnych zákazníkov, známy a vyžadovaný vo väčšine Ruskej federácie.

2

Bez počiatočného kapitálu, ako v akomkoľvek inom odbore, sa nezaobídete. Zvyčajne sa používa na nákup vybavenia na výrobu, prenájom miestnosti. Vo vašej situácii nemusíte platiť nájom, takže sa starajte iba o to, aby ste mali všetko, čo potrebujete na začatie podnikania. Ak sa chystáte robiť masáž doma - postarajte sa o kúpu profesionálneho masážneho stola, krémov, uterákov, špeciálneho formulára a všetkého ostatného, ​​čo môže byť potrebné.

Získanie pôžičky na začatie podnikania je celkom jednoduché. Mnoho bánk má špeciálne programy určené pre malé podniky. Aplikácia zvyčajne trvá 2 až 3 pracovné dni. Výška úveru je od 30 000 rubľov, zatiaľ čo niektoré banky nevyžadujú žiadne iné dokumenty ako trvalú alebo dočasnú registráciu s dátumom ukončenia platnosti najmenej jeden rok v čase uzavretia zmluvy.

3

Vyskúšajte možnosti nápadov pre domáce podnikanie. Máte obzvlášť šťastie, ak máte dom na zemi a ste zapojení do akejkoľvek poľnohospodárskej činnosti. Takto môžete predávať zeleninu, bobule, med, vajcia atď. „Domáce“ výrobky sú medzi populáciou vždy veľmi populárne. Po prvé kvôli cene a po druhé kvôli kvalite. Ak bývate v meste, môžete zorganizovať vo svojom vlastnom byte: dielňu na výrobu odevov (pletenie, šitie), dielňu na „ladenie“ hudobných nástrojov, napríklad gitary (ak ste vy alebo vaši príbuzní s touto záležitosťou oboznámení). Môžete stráviť sociálne. prieskumy verejnej mienky telefonicky alebo na internete, organizovanie doučovacej kancelárie a vedenie kurzov so študentmi doma, môžete poskytovať lekárske služby (ak máte preukaz a pracovnú prax), šľachtiť šteňatá alebo mačky vzácnych plemien, radiť o všetkých druhoch problémov, počínajúc zostavením jednotlivca horoskopy končiace jurisprudenciou …

Venujte pozornosť

Budete musieť oficiálne zaregistrovať svoje činnosti a zaplatiť príslušné dane štátu, ako napr obchodné činnosti v Ruskej federácii sú zdaniteľné.

Užitočné rady

Vyberte si akýkoľvek podnik, ktorý dobre vlastníte, a môžete povedať o sebe - v tomto podnikaní som skutočný zadok!

Vaše vedomosti, skúsenosti, sebavedomie vám pomôžu urobiť z vášho obľúbeného podnikania povolanie, ktoré vám prinesie zisk, a môžete sa len čudovať, prečo ste toto podnikanie predtým nerobili.

Ako otvoriť podnik v akejkoľvek oblasti

Odporúčaná