Druhy činností

Ako otvoriť detské vývojové centrum

Ako otvoriť detské vývojové centrum

Video: Aplikace pomůcek, při léčbě vývojové vady kyčlí u novorozenců 2024, Júl

Video: Aplikace pomůcek, při léčbě vývojové vady kyčlí u novorozenců 2024, Júl
Anonim

Včasný vývoj detí bol úspešne praktizovaný v mnohých rodinách už niekoľko po sebe nasledujúcich desaťročí. Mamičky radšej nie sú obmedzené na štandardné predškolské vzdelávanie a posielajú svoje deti do rôznych centier ďalšieho rozvoja. Výber takýchto zariadení je pomerne veľký, takže ak chcete otvoriť svoj vlastný podnik týmto smerom, musíte sa od konkurencie odlišovať.

Image

Budete potrebovať

  • - peniaze;

  • - priestory;

  • - nábytok;

  • - vzdelávacie materiály;

  • - personál.

Návod na použitie

1

Urobte malý prieskum o existujúcich centrách rozvoja detí. Najjednoduchšou možnosťou je prísť pod maskou mladej matky alebo otca, ktorý plánuje poslať svoje dieťa do tejto inštitúcie. Ak chcete zistiť, aké programy sa používajú, aké sa deti učia, ako samotné strediská vyzerajú a sú vybavené, nezabudnite porovnať ceny.

2

Na základe získaných údajov sa pokúste vytvoriť svoj vlastný jedinečný predajný návrh. Zamyslite sa nad tým, ako sa vaša inštitúcia bude líšiť od tých existujúcich. Napríklad môžete pre svoj pobyt vytvoriť priaznivé podmienky alebo použiť inovatívnu techniku. Pokúste sa odrážať tieto rozdiely vo vašich propagačných materiáloch tak, aby mladé matky venovali pozornosť vašim konkurenčným výhodám a urobili výber vo váš prospech.

3

Nájdite tú správnu izbu. Je žiaduce, aby nebol ďaleko od hlučných inštitúcií, mal niekoľko samostatných miestností. Riešiť problémy s požiarnymi kontrolami, postarať sa o bezpečnosť. Uistite sa, že miestnosť je v dobrom stave, či sú zapojené a čistené odpadové vody. Všetky miestnosti by mali mať dobrú ventiláciu, dostatočné osvetlenie a schopnosť prispôsobiť teplotu.

4

Vybavte svoje detské centrum. Kúpte si nábytok, urobte mäkkú vrstvu na podlahe a hracie plochy. Získajte potrebné vzdelávacie a didaktické materiály, hračky. Dbajte na to, aby miestnosti, v ktorých budú deti umiestnené, boli čo najbezpečnejšie: dajte zástrčky na dvere a zásuvky, urobte ochranné dýzy v ostrých rohoch, odstráňte všetky malé časti, ktoré malé dieťa môže prehltnúť. Sledovacie kamery nebudú zbytočné: ak máte akékoľvek sťažnosti od svojich rodičov, môžete si kedykoľvek pozrieť záznam.

5

Vyberte program pre detské centrum. Môže to byť váš vlastný vývoj aj existujúce metódy skorého vývoja. Urobte si rozvrh tak, aby sa deti neunavili, mali možnosť hrať sa a chatovať s rovesníkmi. Stanovte konkrétne vzdelávacie ciele pre každú vekovú kategóriu, pretože väčšina rodičov od detského centra očakáva, že dosiahnu konkrétne výsledky (zručnosti v čítaní a písaní, zvládnutie cudzieho jazyka, atď.).

6

Prijmite skúsených pracovníkov, aby pracovali na vašom programe. Je vhodné vybrať si príjemných a disponibilných špecialistov, pretože úspech školenia v detských centrách je do značnej miery determinovaný tým, do akej miery ich učitelia a deti budú mať radi.

Užitočné rady

Postarajte sa o rodičov čakajúcich na svoje deti. Do haly alebo obývacej izby vložte pohodlný nábytok, kávovar, vodný chladič.

ako otvoriť vývojové centrum pre deti

Odporúčaná