Druhy činností

Ako otvoriť elektroinštalačnú spoločnosť

Ako otvoriť elektroinštalačnú spoločnosť

Video: Nová predajňa na sídlisku 2024, Júl

Video: Nová predajňa na sídlisku 2024, Júl
Anonim

Spoločnosť, ktorá vykonáva elektrotechnické práce z hľadiska súčasnej legislatívy, je rovnakou organizáciou výstavby ako tím murárov alebo sadrovcov. Preto, ak sa nezameriavate na plnenie malých objednávok od prípadu k prípadu, ale na serióznu prácu s bielym účtovníctvom, budete sa musieť pripojiť k samoregulačnej stavebnej organizácii.

Image

Budete potrebovať

  • - tím 4-5 elektrikárov;

  • - prijatie samoregulačnej organizácie na prácu s elektrinou;

  • - reklamné médiá na prilákanie zákazníkov (webové stránky, letáky, mediálne reklamy).

Návod na použitie

1

Vyberte elektrikárov, s ktorými chcete pracovať, na základe skutočnosti, že na získanie prístupu k elektrotechnickým prácam musia mať niektorí z vašich zamestnancov vysokoškolské vzdelanie v stavebníctve, všetci musia mať aspoň niekoľko rokov praxe v stavebníctve. Najlepšie je najímať personál pre tím elektroinštalácie na základe osobných skúseností a odporúčaní - na začiatok stačia štyri až päť ľudí. Ak plánujete otvoriť spoločnosť zaoberajúcu sa elektroinštaláciou, v tejto veci zjavne nie ste začiatočník, máte rozsiahle znalosti a vedia, ako rozlíšiť zlého odborníka od dobrého.

2

Odošlite žiadosť a balík potrebných dokumentov samoregulačnej stavebnej organizácii. Budete potrebovať zakladajúce dokumenty vašej spoločnosti (osvedčenie o založení právnickej osoby alebo registráciu samostatného podnikateľa) a doklady potvrdzujúce kvalifikáciu vedúceho spoločnosti a všetkých jej zamestnancov. Po oficiálnom prijatí na elektrotechnické práce súhlasíte s tým, že budete mať pravidelne „bielu“ účtovnícku kanceláriu a pravidelne platíte dane, a preto by bolo dobré využívať služby jednej zo spoločností poskytujúcich účtovnícke služby alebo jednoducho najať hosťujúceho účtovníka.

3

Nájdite kanceláriu alebo len „základňu“ pre svoju spoločnosť - prenájom miestnosti len na objednávanie bude na začiatku nerentabilný, ale stále potrebujete malý sklad zariadení a náradia. Za týmto účelom si môžete prenajať malú izbu na „lacnom“ mieste mesta. Ak sa vo vašej spoločnosti darí, môžete uvažovať o skutočnej kancelárii bližšie k centru.

4

Zorganizujte komplexnú propagáciu svojich služieb na trhu - skúste nájsť najefektívnejší kanál pre reklamu, a preto najskôr vyskúšajte rôzne možnosti. Inzerujte v tlačených médiách, tlačte a distribuujte letáky alebo uverejňujte reklamy, vytvorte si vlastnú webovú stránku a investujte do jej propagácie - posledný propagačný kanál takmer určite prinesie pozitívne výsledky. Nezabudnite, že prilákanie zákazníkov pre novovytvorený tím elektroinštalácie je prvou prioritou, od ktorej závisí osud vašej spoločnosti.

Ako otvoriť elektroinštalačnú spoločnosť

Odporúčaná