obchodné

Ako otvoriť internetový obchod s priadzami

Ako otvoriť internetový obchod s priadzami

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl
Anonim

Stále viac druhov firiem v oblasti predaja je na internete. Jedným z týchto typov je predaj priadze. Otvorenie internetového obchodu s priadzami je relatívne jednoduché, postupujte podľa niekoľkých jednoduchých krokov.

Image

Návod na použitie

1

Najprv premýšľajte nad systémom dodávateľov. V tomto prípade je výber obrovský - môžete to považovať za dodávateľov miestnych výrobcov, obchodov s priadzami a dokonca aj ruských a zahraničných internetových obchodov, ktoré predávajú priadzu. Kľúčovým faktorom v tejto fáze sú náklady na produkt, vzdialenosť a náklady na dopravu. Pamätajte, že aby sa zabránilo priamemu nákupu od dodávateľa, jeho sláva by mala byť minimálna. Premýšľajte nad rozsahom a pravidelne ho dopĺňajte.

2

Zaregistrujte sa právnická osoba, aby ste zabezpečili zákonnosť svojej firmy. V súčasnosti je najjednoduchšou formou organizácie individuálne podnikanie a najvýhodnejšou formou zdanenia je nákup patentu alebo zjednodušená forma zdanenia. Aby sa predišlo nedorozumeniam na daňovom úrade, zdokumentujte všetky uskutočnené transakcie.

3

Na otvorenie stránky použite služby spoločnosti tretej strany. Môžete použiť hotovú šablónu na takých obchodných platformách, ako je arbooz.com, alebo si môžete web objednať na samostatnom hostingu. Prvá možnosť je hospodárnejšia, ale druhá možnosť zároveň otvára viac príležitostí na vytvorenie jedinečného dizajnu a nepridáva zbytočných konkurentov, ako v prvom prípade. Duplikujte svoje webové stránky v sociálnej sieti, pozývajte priateľov a ostatných používateľov stránky, aby ste zaistili čo najlepšie šírenie informácií o vašich aktivitách.

4

Aktívne inzerujte svoje podnikanie prostredníctvom výmeny odkazov, ako aj prostredníctvom reklamy vo vyhľadávačoch, ako sú yandex.ru, google.com a yahoo.com. Za účelom zvýšenia počtu potenciálnych zákazníkov šírte informácie o sebe do vyšívaných skupín sociálnych sietí a ďalších, ktoré súvisia s vaším typom podnikania. Aktívne pozývajte používateľov a sprostredkujte bonusové propagácie sprostredkovaným zákazníkom. Zaviesť systém zliav pre stálych zákazníkov, povzbudiť ich k nákupu veľkého množstva produktov. Využite dni zliav a propagačných akcií na zníženie cien určitých druhov výrobkov, skrátka, zamerajte sa nielen na prilákanie zákazníkov, ale aj na vytvorenie skupiny stálych zákazníkov.

Odporúčaná