obchodné

Ako otvoriť IP vo Voroneži

Ako otvoriť IP vo Voroneži
Anonim

Aby ste mohli zaregistrovať IP vo Voroněži, stačí zhromaždiť potrebný balík dokumentov a osobne ich odoslať do Unified Registration Center alebo poslať doporučenou poštou poštou.

Image

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa, čo presne bude vaša organizácia registrovaná vo forme IP. Vyberte typy hospodárskej činnosti v adresári OKVED (najmenej 3).

2

Ak plánujete poslať dokumenty poštou, kontaktujte notára a overte si kópie všetkých dokumentov potrebných na registráciu, a to: - pas (s trvalým alebo dočasným registráciou vo Voroněži); - DIČ; - SNILY.

3

Ak nie ste občanom Ruskej federácie, ale rozhodli ste sa zaregistrovať IP vo Voroněži, budete potrebovať notársky overený preklad pasu do ruštiny, ako aj povolenie na dočasný pobyt alebo povolenie na pobyt.

4

Obráťte sa na daňový úrad alebo na ECR (Karl Marx St., 46) a vyplňte formulár žiadosti o registráciu IP vo forme P21001 alebo si ho stiahnite z webových stránok www.nalog.ru alebo www.gosuslugi.ru. V žiadosti uveďte: - vaše meno, pohlavie, dátum narodenia, občianstvo, adresu bydliska, kontaktné telefónne číslo, - údaje o cestovnom pase, - typy hospodárskej činnosti.

5

Uveďte zoznam dokumentov potrebných na registráciu v žiadosti. Ubezpečte ho o notárskej verejnosti. Vyberte si daňový systém a zostavte žiadosť o registráciu dane vo formáte č. ENVD-2 (UTII) alebo 2-5-Účtovníctvo (STS).

6

Platiť štátny poplatok v predpísanej výške. Predložte všetky dokumenty osobne alebo ich pošlite doporučenou poštou na pokladnicu (394006, Voronezh, 46, Karl Marx St.). Spolu s nimi môžete predkladať alebo posielať žiadosti o registráciu z mimorozpočtových fondov a spoločnosti Rosstat. Ak máte akékoľvek otázky počas prípravy dokumentov, zavolajte na technickú podporu ECR: 39-39-36.

7

Po 5 pracovných dňoch obdržíte osvedčenie o registrácii jednotlivých podnikateľov, osvedčenie o daňovej registrácii, výpis z Jednotného štátneho registra podnikov, štatistické kódy a oznámenia z mimorozpočtových fondov. Tieto dokumenty môžete dostať poštou predložením pasu a oznámenia.

Voroněž otvoril un

Odporúčaná