obchodné

Ako otvoriť pokladňu predávajúcich lístky

Ako otvoriť pokladňu predávajúcich lístky

Video: Získajte výplatu 5,00 USD alebo viac za kliknutie na farby ?! (ZDARMA) na celom svete-zarábajte... 2024, Júl

Video: Získajte výplatu 5,00 USD alebo viac za kliknutie na farby ?! (ZDARMA) na celom svete-zarábajte... 2024, Júl
Anonim

Kancelárie lístkov vo veľkých mestách sú celkom bežné. Môže sa zdať, že na otvorenie pokladne stačí prenajať malú izbu a dať pár počítačov, ale v skutočnosti je všetko oveľa komplikovanejšie. Najdôležitejšou vecou v tomto podnikaní je vlastníctvo informácií, ktorých organizácia prístupu je niekedy ťažká.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - školený personál;

  • - bezpečné vybavenie;

  • - prístup k online rezervačným systémom

Návod na použitie

1

Aby ste mohli predávať letenky, musíte byť podriadeným alebo agentom leteckej spoločnosti, ktorej letenky chcete predať. Všetky spoločnosti majú odlišné požiadavky. Ak sa chcete stať agentom zahraničnej spoločnosti, musíte sa zaregistrovať ako akreditovaný agent Medzinárodnej asociácie dopravcov (IATA). Toto združenie stanovuje pomerne prísne požiadavky.

2

Získajte najspoľahlivejšie bezpečné vybavenie, pretože všetky letecké spoločnosti predkladajú bezpečnostné požiadavky, ktoré sa týkajú skladovania osobitných foriem leteckého dopravcu (odtokov). Majitelia týchto formulárov kontrolujú úroveň spoľahlivosti bezpečného vybavenia budúceho zákazníka a všetky podmienky na ukladanie a vyplňovanie formulárov.

3

Nájom kvalifikovaného personálu alebo zabezpečenie vhodného školenia nasledovaného certifikáciou. Predpokladom je aj dobrý personál, ktorý má veľa vedomostí o leteckej doprave.

4

Na vstup do IATA sa vyžaduje záloha vo výške 20 000 dolárov. Často to však nestačí na to, aby sa stala agentom konkrétnej leteckej spoločnosti, a musíte splniť rôzne ďalšie podmienky, ktoré môže letecká spoločnosť navrhnúť.

5

Získajte prístup k zálohovacím systémom (napríklad Amadeus alebo Gabriel), čo stojí približne 40 - 70 dolárov mesačne a 40 - 120 dolárov za jednorazové pripojenie (v závislosti od operátora).

6

Agentom leteckej spoločnosti sa môžete stať iba vtedy, ak máte skúsenosti s organizovaním transferov a zákazníckou základňou, inak jednoducho nezabezpečíte záujem o dopravcu.

Užitočné rady

Na usporiadanie pokladne na internete je potrebné vyvinúť špeciálny program, ktorý bude schopný spracovať veľké množstvo aplikácií a bude môcť rezervovať v reálnom čase. Existuje veľké množstvo takýchto online agentúr a musíte spotrebiteľovi ponúknuť niečo, čo skutočne stojí za to, inak projekt neodôvodní vynaložené úsilie.

obchod s letenkami

Odporúčaná