ostatné

Ako sa pripojiť k družstvu

Ako sa pripojiť k družstvu

Video: The Soviet Hammer Strikes Hard at Finland - WW2 - 023 - February 2 1940 2024, Júl

Video: The Soviet Hammer Strikes Hard at Finland - WW2 - 023 - February 2 1940 2024, Júl
Anonim

Družstvo je združenie občanov na uspokojenie ekonomických alebo iných potrieb a výstavba nehnuteľností pomocou vzájomných príspevkov. Založenie organizácie a vstup do družstva upravuje článok 116 Občianskeho zákonníka Ruskej federácie.

Image

Budete potrebovať

  • - vyhlásenie;

  • - profil;

  • - pas;

  • - DIČ;

  • - osvedčenie o dôchodkovom poistení;

  • - osvedčenie o zamestnaní alebo záznam o zamestnaní;

  • - prijatie platby za vstup, členstvo a ďalšie poplatky poskytované spoločenstvom.

Návod na použitie

1

Ak sa chcete pripojiť k družstvu, kontaktujte predsedu vytvoreného združenia. Predložte žiadosť, cestovný pas občana Ruskej federácie. Zahraničný občan zaregistrovaný v Ruskej federácii sa tiež môže stať členom družstva. Ďalšou podmienkou pre vstup do spoločnosti je vek 18 rokov, to znamená, že kandidát na vstup do družstva musí mať zákonný vek, musí byť schopný a solventný. Niektoré komunity vyžadujú okrem žiadosti vyplnenie dotazníka s osobnými údajmi a stručnými informáciami o sebe.

2

Na potvrdenie platobnej schopnosti a právnej spôsobilosti budete požiadaný o predloženie potvrdenia o zamestnaní alebo zošity, daňového identifikačného čísla a fotokópie, osvedčenia o dôchodkovom poistení a fotokópie. O vašom vstupe rozhodnú všetci členovia súčasného družstva na valnom zhromaždení hlasovaním.

3

Ak väčšina členov súčasnej asociácie hlasovala „za“ prijatie nového člena, členstvo sa považuje za schválené, ale pre konečné prijatie členskej knihy musí byť splnených niekoľko podmienok.

4

Členom družstva sa môžete stať po predložení dokumentov, žiadostí, dotazníkov a zaplatení vstupného, ​​ďalších poplatkov v súlade s platnými tarifami. Ďalej budete musieť platiť mesačné akcie stanovené vnútornými právnymi dokumentmi asociácie.

5

Po zaplatení všetkých príspevkov poskytnutých spoločenstvom budete oboznámení s vnútornými právnymi aktmi, chartou, inými dostupnými regulačnými dokumentmi upravujúcimi činnosť družstva. Musíte prísne dodržiavať všetky príslušné predpisy združenia, ktorých nedodržanie môže mať za následok vylúčenie z komunity. So všetkými svojimi právami a povinnosťami sa oboznámite s účtenkou.

Odporúčaná