ostatné

Pravidlá pre výber stojanov na ulici v závislosti od ich funkcií

Pravidlá pre výber stojanov na ulici v závislosti od ich funkcií

Video: VEDOMIE A OSOBNOSŤ. OD VOPRED MŔTVEHO K VEČNE ŽIVÉMU (slovenské titulky) 2024, Júl

Video: VEDOMIE A OSOBNOSŤ. OD VOPRED MŔTVEHO K VEČNE ŽIVÉMU (slovenské titulky) 2024, Júl
Anonim

Pouličné zvinovacie stojany ako predajné a reklamné zariadenia sú obdĺžnikový banner z vinylovej textílie, vystužený polyesterovou niťou s tkaním rôznych hustôt. Hlavnou výhodou týchto porastov je ich odolnosť voči extrémnym teplotám, zrážkam, plesniam a slnečnému žiareniu.

Image

Na demonštráciu reklamy v podmienkach na ulici je vhodné zvoliť stojany na uliciach s jasným a nezabudnuteľným dizajnom bannerov, pretože od toho závisí účinnosť reklamného vybavenia. Okrem toho sa odporúča zvoliť obojstranné rolovacie stojany, ktoré maximalizujú dosah publika tým, že demonštrujú inzerovaný produkt na oboch stranách ulice. Na inštaláciu tohto zariadenia na výrobu reklamy vo veľmi rušných podmienkach na uliciach by sa mali uprednostniť veľké konštrukcie na stabilných oporných nohách a vybavené teleskopickými tyčami, ktoré upravujú výšku stojana.

Ak sa pri demonštrácii reklamného materiálu musí rozširovať stojan na ulice, je na tento účel ideálny model s možnosťou zhotovenia fotografického plátna. Pre čo najživší a najfarebnejšiu prezentáciu je lepšie zvoliť model pouličného roll-up stánku, ktorý má širokú škálu farieb - čím výraznejšie sú zďaleka, tým väčšia pozornosť bude stánok priťahovať reklamované výrobky. Odporúča sa používať pouličné reklamné stojany na propagačné oznámenia o rôznych festivaloch, koncertných a športových predstaveniach, špeciálnych propagáciách, predaji a výstavách.

Odporúčaná